reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

witam moja mloda jak zwykle wariuje a nie spi po 23 zrezygnowalam z jakiegokolwiek usypiania i po prostu polozylam ja do luzeczka i po parunastu min sama zasnela :-)
ja juz po sniadanku i mala tez po i spi dalej

reklama
my po wczorajszych chrzcinach, było fajnie, młody na samej mszy bardzo grzeczny, ale na chrzcie trochę dał popalić, akurat zgłodniał, no i był chrzczony z butlą w buzi :baffled:,

I najważniejsze, od wczoraj moje dziecko to aniołek ;-):tak::-)
Ależ wyglądacie ślicznie:tak:. A niuniek spokojny bo diabeła wygoniliście i jest spox :-):-):-)

moja mala pierwsza daleka wyprawe miala w wieku 3 tyg nad ocean wiec chyba tylko ja tak szybko zaczelam
No klucha naszą pierwszą podróż wybraliśmy się jak malutka miała 2 tyg odległość - 40km.

a bylyscie juz z malymi w jakis wieksszych skupiskach ludzkich jak jakies galerie handlowe np?
Ja to nagminnie. Czasem jak nie ma pogody, to proszę sąsiadkę o popilnowanie. Jeść muszę, więc i zakupy trzeba zrobić, a jak się wybieram, to wolę do hipermarketu, bo tam kupię wszystko a nie latać po małych sklepikach do których często nie ma jak się wcisnąć z wózkiem:baffled:.
diabliczka83 - nie przesadzaj z tymi krągłościami - wyglądasz kwitnąco.
ada - ja tam w kremy nie wierzę - ćwiczenia i tylko ćwiczenia:tak::tak::tak:
aniołek - kłótnie nie są niczym negatywnym w związku, a wręcz przynoszą same korzyści człowiek wyrzuci z siebie, atmosfera się oczyszcza i jest super:tak:

Wczoraj w odwietkach była u mnie moja była Pani dyr. Siedziałyśmy do 22.30. A malutka jak zaczarowana całą wizytę przespała :tak:

Witam!

my w sierpniu wybieramy sie do tesciów do Wadowic a to z Lublina ponad 300km, mam nadzieje ze mala jakos to zniesie, bedzie miala juz 5 m-cy.

a teraz to jezdzimy czesto do moich rodzicow jakies 70 km i jest ok, pierwszy raz bylismy na wielkanoc , mala mial 3 tyg, ale ze byla wczesniaczkiem to byla barzdo malutka i w tym foteliku to chyba za wygodnie jej nie blo. Mi sie wydaje ze jakis ten fotelik za gleboki mamy.

dzisiaj w koncu wybierzemy si na basen i zapytamy co i jk. Bo chcemy z mala zaczac chodzic.

normalnie, mowię Wam dziewczny jak mnie mój brat denerwuje!!! kOchamgo ale strasznie sie o niego martiwe, ma juz 24 lata a zachowuje sie jak dzieciak. Widzi tylko kolegow i alkohol, dziewczyny zmienia co tyydzien. A ja siedzie sie zmartwiam zeby mu sie cos nie stalo i zeby on nie zobil czegos glupiego Bo wiecie jak to jest po alkoholu...a on włoczy sie po nocach, potem caly dzien spi zamiast cos pomoc rodzicom, no w sumie sobie nie rodzicom bo pole jest na niego przepisane. a rodzice sie mecza i pracuja sami a on sie obija... normalnie nie wiem jak mu do rozumku przemówić. Bo tak ogolnie to jest bardzo fajny, i dobry, wzyscy go lubia ale mna takie gówniarsjkie zachowanie ... mam nadzieje z mu to niedlugo przejdzie...:zawstydzona/y::wściekła/y:

to sie wzalilam:zawstydzona/y:

mykam bo Hania wszystkie palce pozjada:nerd:

ja we wrzesniu na caly miesiac do pl i tez sie troche boje bo mimo hani 5 msc czeka ja pierwszy w zyciu lot. mam nadzieje ze dobrze to zniesie. jednak najbardziej sie obawiam podruzy juz w pl bo lecimy najpierw do gliwic na slub a potem do mnie na mazury robic chszest. jechalismy ta trase autem w zeszlym roku i to jest troche ponad 600 km.

no to moze pogadaj z bratem, przeciez trzeba mu to ukrocic jakos.

tez z moim starym myslimy o basenie tylko nie wiemy w jakim wieku wprowadzic go dla hani

Ostatnia edycja:
Heja

Kainkas daj znac co z tym basenem i gdzie on!!

dzis chyba 40 stopni na dworze - nie wiem czy brac malego na spacer bo doslownie nie ma czym oddychac

reklama
ja we wrzesniu na caly miesiac do pl i tez sie troche boje bo mimo hani 5 msc czeka ja pierwszy w zyciu lot. mam nadzieje ze dobrze to zniesie. jednak najbardziej sie obawiam podruzy juz w pl bo lecimy najpierw do gliwic na slub a potem do mnie na mazury robic chszest. jechalismy ta trase autem w zeszlym roku i to jest troche ponad 600 km.

no to moze pogadaj z bratem, przeciez trzeba mu to ukrocic jakos.

tez z moim starym myslimy o basenie tylko nie wiemy w jakim wieku wprowadzic go dla hani

to faktycznie daleko, 600 km kawał drogi, ale jakos dacie radę:)0

rozmawiałam z nim ale póki co bezskutecznie:-(

Do góry