Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ależ wyglądacie śliczniemy po wczorajszych chrzcinach, było fajnie, młody na samej mszy bardzo grzeczny, ale na chrzcie trochę dał popalić, akurat zgłodniał, no i był chrzczony z butlą w buzi,
I najważniejsze, od wczoraj moje dziecko to aniołek ;-):-)
. A niuniek spokojny bo diabeła wygoniliście i jest spox :-):-):-)No klucha naszą pierwszą podróż wybraliśmy się jak malutka miała 2 tyg odległość - 40km.moja mala pierwsza daleka wyprawe miala w wieku 3 tyg nad ocean wiec chyba tylko ja tak szybko zaczelam
Ja to nagminnie. Czasem jak nie ma pogody, to proszę sąsiadkę o popilnowanie. Jeść muszę, więc i zakupy trzeba zrobić, a jak się wybieram, to wolę do hipermarketu, bo tam kupię wszystko a nie latać po małych sklepikach do których często nie ma jak się wcisnąć z wózkiema bylyscie juz z malymi w jakis wieksszych skupiskach ludzkich jak jakies galerie handlowe np?
.

ja we wrzesniu na caly miesiac do pl i tez sie troche boje bo mimo hani 5 msc czeka ja pierwszy w zyciu lot. mam nadzieje ze dobrze to zniesie. jednak najbardziej sie obawiam podruzy juz w pl bo lecimy najpierw do gliwic na slub a potem do mnie na mazury robic chszest. jechalismy ta trase autem w zeszlym roku i to jest troche ponad 600 km.
no to moze pogadaj z bratem, przeciez trzeba mu to ukrocic jakos.
tez z moim starym myslimy o basenie tylko nie wiemy w jakim wieku wprowadzic go dla hani