Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ależ wyglądacie śliczniemy po wczorajszych chrzcinach, było fajnie, młody na samej mszy bardzo grzeczny, ale na chrzcie trochę dał popalić, akurat zgłodniał, no i był chrzczony z butlą w buzi,
I najważniejsze, od wczoraj moje dziecko to aniołek ;-):-)
. A niuniek spokojny bo diabeła wygoniliście i jest spox :-):-):-)No klucha naszą pierwszą podróż wybraliśmy się jak malutka miała 2 tyg odległość - 40km.moja mala pierwsza daleka wyprawe miala w wieku 3 tyg nad ocean wiec chyba tylko ja tak szybko zaczelam
Ja to nagminnie. Czasem jak nie ma pogody, to proszę sąsiadkę o popilnowanie. Jeść muszę, więc i zakupy trzeba zrobić, a jak się wybieram, to wolę do hipermarketu, bo tam kupię wszystko a nie latać po małych sklepikach do których często nie ma jak się wcisnąć z wózkiema bylyscie juz z malymi w jakis wieksszych skupiskach ludzkich jak jakies galerie handlowe np?
.

ja we wrzesniu na caly miesiac do pl i tez sie troche boje bo mimo hani 5 msc czeka ja pierwszy w zyciu lot. mam nadzieje ze dobrze to zniesie. jednak najbardziej sie obawiam podruzy juz w pl bo lecimy najpierw do gliwic na slub a potem do mnie na mazury robic chszest. jechalismy ta trase autem w zeszlym roku i to jest troche ponad 600 km.
no to moze pogadaj z bratem, przeciez trzeba mu to ukrocic jakos.
tez z moim starym myslimy o basenie tylko nie wiemy w jakim wieku wprowadzic go dla hani