Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane DUPHASTONU NIE WOLNO odstawiac z dnia na dzien bo moze wywolac krwawienie trzeba powoli zmniejaszac dawke i obserwowac co sie dzieje czy nie ma krwawien boli brzucha itp.
powodzenia i dzieki za wsparcie
A ja jadlam dzis sosik grzybowy bo mama wrocila ze wsi i nawiozla grzybow teraz pachnie w calym dom...
moze ktoras z was mi pomoze -pojawily mi sie uplawy koloru pomaranczowego bolal mnie brzuch ale sie polozylam i wzielam no spe i przeszlo,ale martwie sie czy to normalne do lekarza moge jechac jutro dopiero i co robic??boje sie o malegoale z drugiej str to nie jest krew i nie "leje"sie caly czas...hm a moze to ten krwiak ktory mialam ...ale marudze
ide roic krokiety z kapustka kiszona i grzybami jiuz mi slinka cieknie.....![]()
;-)Dziewczyny wy sobie nawet nie wyobrażacie jak ja bym chciała iść na grzyby. Jak ja lubię te łażenie po lesie. A jak lubię grzybki w zalewie. Ale mama mi już szykuje. Jak zjedziemy na święta to potem pozabieram wszystkich domowych przetworów i słoiczków. I będę się rozkoszować polskimi przetworami i daniami na obczyźnie :-)
ale weźmiemy książkę o grzybach i będziemy zbierać a potem dam komuś żeby mi sprawdził:-) a jak nie nazbieram grzybów to może chociaż szyszek nazbieram na choinkę ;-);-)
że z domu nie chce się wychodzić ale zbieram się i lecę do apteki.Wczoraj, jak zwakle we wtorki i czwartki, poszłam na jogę. No i niestety lekko się nadwyrężyłam, brzuch pobolewał mnie do wieczora i zaczęłam trochę się martwić. :-( Przyjełam w ciąży zasadę, że dopóki nie ma ostrego bólu i plamień nie panikuję. Na szczęście dziś jest wszystko porządku. Zastanawiam się tylko czy nie powinnam poszukać zajęć dla kobiet w ciąży. Jednak karnet mam wykupiony na rok, a w moim fitness klubie nie ma typowych zajęć dla ciężarnych. :-( Chyba będę musiała o tym porozmawiać na następnej wizycie.
nenius pracujesz jestes w stresie i nie dosypiasz dlatego magnez szybciej z ciebie wychodzi pij wodę wzbogaconą o mg![]()
hm.. ja tez bym bardzo chetnie poszla do lasu na grzyby:-) dzisiaj mialam koszmarny dzien.. mase latania, zalatwiania i jeszcze z sunia bylam u weterynarza.. okazalo sie ze jest w ciazy i to bardzo mnogiej.. widzialam maluchy na usg i odrazu mi sie przypomnialo jak to swojego babelka niedawno ogladalismy.. z ta roznica, ze wetka u niej naliczyla conajmniej 9 babelkowciekawe co my teraz zrobimy.. juz mamy 2 psy, a tu jeszcze taka gromada... cos mi sie wydaje, ze bedzie mega ciekawie..

ja dupahston odstawiłam z dnia na dzien i nic mi nie było i z polecenia lekarza po nim brałam luteinę i teraz tylko witaminki