reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Kurde ale duszno i goraco:eek:
Slonca nie ma ale nie da sie wytrzymac,choc okna mamy pozamykane!!
Mnie cos glowa boli a Dominik po dluuuugich bojach usnal nareszcie:sorry:
Oj marudny dzisiaj to on jest strasznie!nic tylko na rece a jak Go poloze to wrzask:no:Juz mam dosc!!!!!Mam tylko nadzieje,ze teraz pospi chociaz godzine,bo na wiecej u niego to nie ma co liczyc:baffled:Ale bede szczesliwa jak bedzie spal wiecej oczywscie!!
Ja za chwile ide sie wykapac bo mokra jestem,juz nie mowie o Dominiku,bo z niego to sie normalnie leje,a jest tylko w body z krotkim rekawem!!!!!
Ja chce deszczu!!!!!!!!
Z tego wszystkiego to nie wiem co mam napisac komu:zawstydzona/y:

kainkas ja tez dostalam ta paczke tylko ze wczoraj:tak:A i dwa pudla z wyprawka tez dostalam w szpitalu po porodzie.

Dobra ide sie kapac a pozniej poprasuje pare rzeczy Dominika,ktore juz wyschly i pochowam ubrania ktore poprasowalam i poskladalam no i nastawie pranie,bo dzisiaj pralka jeszcze nie chodzila:tak:

Paa

reklama
melduję że ja vteż poprasowałam już, ale proszę nie podrzucajcie mi swojego prania :-Dbo cała suszarka suszy się na dworze, w tej temperaturze pewnie za chwilę będę miala znowu stertę prania, ale na szczęscie większość rzeczy są małego a to się szybko prasuje

ja tę paczkę dostałam chyba w poniedziałek, uśmiałam się że kurier chciał mojego dowodu osob., jakby to złoto było jakieś czy co...:-D:-D:-D

a na mojego Wojtka upał działa usypiająco, śpi już ze 2h, właśnie mija mu pora jedzenia więc jestem przyszykowana na wielki ryk zaraz po przebudzeniu, chyba od razu dam jeść a potem przewinę żeby nie krzyczał

Cześć dziewczyny, dzięki za kciuki!!! Zaraz doczytam to wam poodpisuję, oby mi nie wyszedł post pod postem bo pani moderator będzie krzyczeć

Kainkas a wagą się nie przejmuj, mój waży 8 kg, a na ulicy jak zaglądają mi do wózka to też mówią że maleństwo, malutki, drobniutki:confused2::confused2:, więc ludzie tak mają jak widzą niemowlaka.
Zobaczysz jeszcze parę uwag pod adresem Ma_Duni i będzie miała dopisek pod postem nie" drażnij moda":-D:-D.Żartuję oczywiście i mam nadzieję że Ma_Dunia się nie obrazi:sorry::sorry::sorry:
To mi dziś pani w sklepie powiedziała odwrotnie że na skończone 4 miesiące to Tina jest naprawdę duża.... no tak 67 cm i 6 kilo żywej wagi potwór nie dziecko:-D:-D
a jeszcze ten zapach deszczu chwilę przed... mmmmagia:-)

M jest cały dzień w pracy i też ma prawo się dzieckiem nacieszyć:wściekła/y: już nie mówię o Wojtusiu,

Ufffff dziewczynki super, że jesteście.... ostatnio zauważyłam, że moje kontakty towarzyskie ograniczają się do forum,
Masz rację zapach...... tego nic nie odda :tak::tak:
W tym kontekście to ty po 20 też pewnie byś chciała nacieszyć się mężem;-);-)

Jest mi bardzo miło i sympatycznie że jesteśmy ci towarzystwem,w moim towarzystwie ze świecą szukać niedzieciatych.Ale i tak bardzo czesto w rozmowach ze znajomymi podpieram sie wiadomosciami od WAS,radami .nawet mąż już się nie pyta głupio z kim piszę ,tylko po prostu stwierdza że "znów klikasz ze swoimi dziewczynami":tak::tak:
Ja tą paczkę dostałam wczoraj :)

I ja też tylko mleko nan ha dostałam.

Konstancja bije rekordy w spaniu od rana 3 godziny ciurkiem a teraz już 2 śpi.... pewnie nockę odsypia,bo jak o 4 się obudziła to bawiła się stopami zjadła ,włożyłam ją do łóżeczka a ona zabawę dalej uskuteczniała...a zabawki zabrać sie nie dało:laugh2::laugh2:.Nie wiem kiedy usnęła bo ja już spałam na pewno!!!

Masz rację zapach...... tego nic nie odda :tak::tak:
W tym kontekście to ty po 20 też pewnie byś chciała nacieszyć się mężem;-);-)
e tam:-p raczej nacieszyć się jego obecnością, bo odciąża mnie przy Maluszku... zastanawiałam się, z czego mnie tak głowa boli i w końcu się kapnęłam, że mam kompletnie spięty szyjny. I powie Wam szczerze - na chwilę obecną mam fazę załamki. No normalnie ryczeć mi się chce:-(chyba zaraz zadzwonię do M, żeby mi nutelkę kupił... dobrze, że wieczorem na basen uderzam, już widzę komentarze:wściekła/y: i już się ich doczekać nie mogę, bo jestem tak naładowana, że w końcu powiem to, co myślę:wściekła/y: najwyżej się skłócę ze wszystkimi wokół, ale naprawdę mnie to przestało obchodzić. Skoro asertywność nie działa, będzie agresja:wściekła/y:
Przynajmniej z komarami mam spokój od czasu wit. B oraz wtyczki z Raida... wojnę uważam za wygraną:ninja2:

Hej,nie mam czasu poczytać/popisać więc w ramach pozdrowień znad morza wkleiłam fotki;-)
Buziaki.
Skukanka,te wtyczki z raida przy małym dziecku to chyba nie najlepszy pomysł:-p

nadrobiłam uf...

klucha usmoiałam sie z metamorfozy!

ada -moja córcia o dziwo suoper zniosła nianie wiec wiem ze moge pozwolic sobie na wyjscia :-)

a co do wagi maluszka mam znajomnych co ciągle sie dopytuja ile wazy nasza i porownują- ja juz nawet tego nie słucham nie ma dwóch takich samych babeczek to dzieci maja byc? wiadomo sa rzeczy podobne jak np. postepy w rozwoju ale waga to juz indywidualna sprawa a też zauważyłam że dla obcych nie ma róznicy czy dziecko ma 2 miechy czy pół roku i każdy gada inaczej (raz wielkie dziecko a raz małe)

mnie natomiast rozwalaja teksty że mam małe cyce i jak moge karmic piersia (wtedy mnie trafia!!!!!)

Witam!
Jestem mamą 3-miesięcznej Julci. Jestem pewna że kontakt z innymi mamami dzieciaczków w podobnym wieku wiele mi da no i chętnie tu z Wami poplotkuję.:-)

Pomóżcie jak wstawić suwaczek bo nijak mi to nie wychodzi :no:

Witam!
Jestem mamą 3-miesięcznej Julci. Jestem pewna że kontakt z innymi mamami dzieciaczków w podobnym wieku wiele mi da no i chętnie tu z Wami poplotkuję.:-)

Pomóżcie jak wstawić suwaczek bo nijak mi to nie wychodzi :no:
kochana, zajrzyj do czerwcówek 2009, maja swietna instrukcje:-)

reklama
Do góry