• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witam dziewczynki!!!

Kurcze juz ja nie mogę się doczekać, kiedy będzie widać płeć. Chociaż przyznam się Wam, że narazie oglądając ciuszki bardziej interesują mnie dziewczęce i nastawiam się na dziewczynkę.

Ale wiadoma prawda od wieków , że nie ważne jaka płeć, aby było zdrowe.
I tak to będzie największa miłość naszego życia!!!!!:rofl2:

Życzę miłego dzionka :-)

Witajcie:)
Ja też już bym chciała poznać płeć i też w zasadzie jest mi obojętne jaka (byle zdrowe było), chociaż z małym wskazaniem na dziewczynkę ;-)Jak byłam na USG w 13 tc to lekarz powiedział że właśnie chyba dziewczynka ale jeszcze się nie nastawiam na 100 % bo to za wcześnie.
Z tego co wiem przezierność karkowa powinna być zbadana najpóźniej do 13t i 6 dnia ciąży.
A na USG 3D zamierzam wybrać się właśnie po 20 tc, bo podobno wtedy najlepiej widać maluszka :)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki. Miłego weekendu :-)

No fakt, to może tak:
Cześć Dziewczyny

Dziś zamiast photo wklejam Wam historie na ukojenie wszelkich napięć:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić ... Więc któregoś dnia zapytało Boga :
* Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tak żyć skoro jestem takie małe i bezbronne ???"
- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę dla Ciebie jednego. On będzie na Ciebie czekał i zaopiekuje się Tobą.
* Ale powiedz mi Boże, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym ???
- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do Ciebie każdego dnia ... I będziesz czuł jego anielska miłość
i będziesz szczęśliwy.
* A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówili, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie ???
- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył cię mówić.
* A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą, Boże ???
- Twój anioł złoży Twoje rączki i nauczy Cię jak się modlić.
* Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni ???
- Twój anioł będzie cię chronił nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem.
* Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Ciebie, Boże więcej widział ...
- Twój anioł będzie wciąż mówił Tobie o Mnie i nauczy cię jak do Mnie wrócić. Chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej Ciebie ...
W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało :
* Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć, powiedz mi proszę imię mojego anioła ...
- Imię Twojego anioła nie ma znaczenia ... Będziesz do niego wołał : "Mamusiu ...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ostatnia edycja:
hmmm więc nie ma juz sensu tak spieszyć się z tym USG skoro już za pózno na sprawdzenie przezierności:-(
Szkoda, chciałam wykonać to badanie dla spokojności.... Kazda z was je miała??

Nie wiem teraz co zrobić,,,,:nerd:

Ja dziś byłam na badaniach. wszystko z moim maluszkiem jest w porządku. Jest calutki zdrowiutki ma 2 nóżki i 2 raczki serduszko mózg i żołądek. Ma wszystko :-) Widziałam jego 5 paluszków i strupki które maja po 10mm :-)
Jestem zachwycona i uradowana. uśmiech dziś mi z buzi nie znika. Przezierność kręgosłupa też była robiona i lekarz powiedział ze wszystko jest dobrze, lecz nie wiem dokładnie co i ile tam powinno wskazywać. Mój maluszek się rozwija prawidłowo na swoje już prawie 13tc :-)
Mój mąż oczywiście był ze mną i jest tak samo uradowany jak ja:-) Mówił ze było to dla niego wielkie przeżycie zobaczyć naszego dzidziusia.
Już nie jest fasolką bo widać cale jego ciałko i jest to już malutki człowieczek :-)

Ja dziś byłam na badaniach. wszystko z moim maluszkiem jest w porządku. Jest calutki zdrowiutki ma 2 nóżki i 2 raczki serduszko mózg i żołądek. Ma wszystko :-) Widziałam jego 5 paluszków i strupki które maja po 10mm :-)
Jestem zachwycona i uradowana. uśmiech dziś mi z buzi nie znika. Przezierność kręgosłupa też była robiona i lekarz powiedział ze wszystko jest dobrze, lecz nie wiem dokładnie co i ile tam powinno wskazywać. Mój maluszek się rozwija prawidłowo na swoje już prawie 13tc :-)
Mój mąż oczywiście był ze mną i jest tak samo uradowany jak ja:-) Mówił ze było to dla niego wielkie przeżycie zobaczyć naszego dzidziusia.
Już nie jest fasolką bo widać cale jego ciałko i jest to już malutki człowieczek :-)

Gratuluję tak pogodnych wieści!!!
Trzymaj się cieplutko:-)

no mi w 13 tygodniu gin nie potwierdziła płci ale idę pod koniec miesiąca stwierdziła, że widac będzie na pewno :)hihi odliczam więc dni...hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry