Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje! :-)MAMY ZEBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super wiadomość, bardzo się cieszę. :-)Hej właśnie piję Lecha Free. Nie mam już tej cholernej cukrzycy :-):-):-).
Nie udało mi się znaleźć kombinezonu i rozglądam się za śpiworem do wózka. Na szczęście mam jeszcze czas. ;-)

jutro idziemy do nowego lekarza, zobaczymy co powie, mam nadzieje ze zwazy Kondzia bo juz miesiac nie byl wazony przez ta przeprowadzke

Mój J. mi strasznie pomaga, zajmuje się dzieckiem jak wraca i w ogóle, ale całodniowa opieka, 3-4 pobudki między 23 a 7 rano i moja zmęczona psyche to powoli za dużo... zupełnie nie wiem, jak mogłabym teraz wrócić na 8 godz do pracy.

dziewczyny, czy któaś ma jakieś doswiadczenia z deweloperami? co my moŻemy w tym momencie zrobić? dodam, że w mieszkaniu są już porobione instalacje itp. takie postawienie ściany to samowolna decyzja kierownika budowy.. kazać im to rozwalać i przestawiać ściany? kurna, za miesiac mieliśmy układać podłogę

a zafascynowany tak, ze szkoda gadac;-)
my czekamy dalej;-) a ja codziennie rano niczym jakis slynny stomatolog patrze Mlodemu do geby, a tam pusto
hi hi juz sie nie moge doczekac na pierwszego zabka
:-)