Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zaraz idziemy nad wodę, jak tylko... się szkrab obudzi 
) Bardzo bym prosiła o wypełnienie ankiety do mojej pracy! Potrzebuję jakieś 50 dorosłych dzieci policjantów i 50 policjantów. Wiadomość poprosze na pw z e-mailem, ankietę wysłałabym w ciągu najbliśszych dni (jak tylko ją naniose na kompa) :-)Zgadzam się z Kogą.a co do krzywych ściań śmiało żądaj ich poprawienia, zwłaszcza jeśli jeszczenie nie zapłaciliście wszystkiego developerowi![]()

Od powrotu z wakacji po ostatnim karmieniu ląduje w kołysce i od razu zasypia tak samo dobrze jak u nas w łóżku.
Dzisiaj spał do 4.35, ostanio budził się dodatkowo około 2.30
, więc jestem wyspana. Pogoda piękna, więc chyba pójdziemy wcześniej na spacer. Może zachaczę o sklepy dzieciowe. ;-)
a czemu zmieniłam-bo sobie genialnie wymyslilam ze skoro Bebilon i bebiko maja takie sam skład to nie moze mu nic zaszkodzic
widac to nie reguła i żałuje teraz
co do prośby nie pomoge
bo nie znam nikogo..
Wkurzam się tylko, bo Tola nie chce pić herbatki z butli, a przecież do tych zupek trzeba dopajać, a ona chce pic ale tylko łyżeczką cwaniara mała, chyba spróbuję z kubkiem niekapkiem