Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...bywa tak że przez 2 miesiące mam spokój,a później przez 7 dni mnie męczy.Najlepiej wspominam okresy ciąż 9 miesięcy bez bólu mózgu

Cześća u nas poczatek zapalenia oskrzeli u małęgo. Oj jak nie urok to ... A na dodatek system się sypie. Pozdrawiam
Udanego weekendu aha:-)Hejka
ja na weekend wybywam na Mazury, do rodziców..... ;-);-);-) i ogolnie jakoś ostatnio na wszystko czasu mi brak :-(
Mimo tego ze ta dziwna tasma znajduje sie poza plodem i niby nie zagraza mojej dzidzi to jestem niespokojna.
Cześća u nas poczatek zapalenia oskrzeli u małęgo. Oj jak nie urok to ... A na dodatek system się sypie. Pozdrawiam
Hejka
ja na weekend wybywam na Mazury, do rodziców..... ;-);-);-) i ogolnie jakoś ostatnio na wszystko czasu mi brak :-(
marzenka zdrówka zycze
anka kurcze nie mam pojecia co to moze byc, ale z ciekawosci zapytam tescia (gina), bo jade teraz na weekend.
buziaki i spokojnego weekendu
Witam!!!
Anka-niestety nie mam bladego pojęcia o co chodzi
Sylcia- moje migreny są z niczego...bywa tak że przez 2 miesiące mam spokój,a później przez 7 dni mnie męczy.Najlepiej wspominam okresy ciąż 9 miesięcy bez bólu mózgu
Odkryłam przyczynę wycia Tiny w trakcie dziennych drzemek,głód i niechęć do wózka.....tak to jest jak książek się człowiek mądrych naczyta![]()
ja o tej tasmie po raz pierwszy też słysze...
a co do migren mam sąsiadke co na nie cierpi...wycięta wtedy z życia jest bidulka
Chcialabym wiedziec lekarz mowil ze nie mam sie przejmowac ze to nie zagraza mojemu synkowi ale czytalam w necie dziwne zeczy na ten temat a jestem osoba bardzo przejmujaca sie i martwie sie mimo wszystko...
Zadna kobietka z was nie miala czegos takiego ???