Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co do glutenu daje Nadii wszystko i jajeczko tez je) Nadinka to tzw smietniczek zje wszystko i czuje sie dobrze i nie ma zadnych wysypek i problemow z kupka
Lubi deserki, tarte jabłuszko uwielbia, jak ktoś z nas je jabłko to aż piszczy żeby mu dać troszkę
Ale na noc nie chce nic bardziej treściwego kaszki mu nie przechodzą, dwie trzy łyżeczki i nic więcej, a później w nocy 2 - 3 pobudki na cyca.

;-)
;-)

Cześć.
A chciałam się spytać,czy wasze dzieci też kręcą główką jakby mówiły nie ? Bo mój kręci i piszczy przy tym z radości, że hej![]()
heja mamy witam sie i zegnam Chora jestem ;/;/;/
Dobranoc
A co do glutenu daje Nadii wszystko i jajeczko tez je) Nadinka to tzw smietniczek zje wszystko i czuje sie dobrze i nie ma zadnych wysypek i problemow z kupka
Heja kochane)
Dziekii za zyczonka zdrowka Kurcze za niedlug wyjazd a ja sobie choruje ... kaszle tak ze az gwizdze ;/
A u mnie byla ostatnio kolezanka i chyba wam to mowilam Byla na kawce a wieczorkiem rodzila Urodzila piekna coreczke o 2.22 Leah a dzis rodzii nastepna kolezanka Kurcze widzialam ja przed wczoraj i wszystko bylo ok a dzis juz na porodowce)