Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak, to ja tutaj najstarsza jestem, 35 latek skończone w czerwcu.
Ani nie czuję się na ten wiek, ani nie wyglądam,jestem szalona, casem zachowuję się jak dziecko, hihi, szczególnie teraz w ciąży.
Śmieję się że dla mnie czas się zatrzymał jak miałam 16 lat, i tak się czuję właśnie.

Aha a dziewczynki tak z ciekawości te wasze suwaczki to pokazują ciąże według OM czy USG???

Hej, jestem już po wizycie, wszystko ok, dzidziuś zdrowy, duży w sam raz, z mięśniakiem moim nic złego się nie dzieje.
No i prawdopodobnie jest SYNEK.
Hej dziewczynki!!
Witam z rana!!Ja oczywiście nie śpię już od w pół do 5 , więc dzień będzie długi.
Ale co najważniejsze ból głowy po prawie dwóch dniach odpuścił, tylko troszkę zakatarzona jestem.
Miłego dnia życzę !!!
(tak to jest być mamą rannego ptaszka i żoną kaszlącego męża ;-))Dziś odbieram torta, a jutro zdmu****e świeczki....może powinnam się poczuć stara?
O i chciałam się pochwalić- kupiłam sobie ostatnio słodkie ubranko dla dzidzi- http://www.dany.pl/images/kolekcja_aktualna/013.jpg - pierwsze z lewej :-) co sądzicie?
Buziaki dla wszystkich kwietniowych mam:-)

Jak dziś humorki i samopoczucie?
)Dużo zdrówka!!!! I to mi przypomina o tym, że muszę wziąć swójA co u mnie jestem chora od wczoraj biore antybiotyk niby lekka poprawa jest ale...

widze ze jest tu nas sporo z listopada![]()