A
alka303
Gość
a dodam, że chciałam chodzic na aerobik w wodzie ale gin ze względu na moje słabe zatoki na razie odradziła...
ide wcinac obiadek
ide wcinac obiadek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć, Dziewczyny... jeszcze raz dziękuję Wam za wczoraj... widzę, że Wy dzisiaj zodiakowo... ja też jestem skorpionem
Dziś od rana złe wieści: umarł tato mojego przyjaciela, który był dla mnie jak dziadek... rano źle się poczuł... i juz go nie ma. Masakra, nie mogę uwierzyć...
siedzę w domu, mam straszny katar, źle sie czuję, tym gorzej, ze nie mam jak pomóc przyjacielowi.
Za to napisałam list do tego mojego zasrańca... ja już nie wiem jak z nim rozmawiać, więc napisałam mu wszystko co myślę i czuję. Jak już z tego nic nie pojmie, to się poddaję.
i terza tylko to sie liczy a cała reszta poczeka. A ja jestem z 1-go stycznia czyli też rogacz tylko koziorożec,mój M tak samo koziorożec.Ja dla dzidzi jeszcze też nic nie mam :-( czekam aż będę pewna co do płci.Co do chorej łapki psiaka to też to przechodziłam.Masakra.
aaaa i Wszystkim skorpionkom wzystkiego naj naj naj naj.![]()
najpier antybiotyk teraz 2 leczenie lekami na zatoki wrrrrrrrrrrrrr , Moja córka znów miala angine...Dzięki Sofik i wzajemne gratulacje przesyłam.
Kuruj się kochana.