aniolek20k
Fanka BB :)
hihihi ja mam duza wielo pokoleniowa rodzine dwie babcie jedneg dziadka i prababcie
wszystkiego naj naj Almani
duzo zdrowka i oby wszystkie twoje marzenia sie spelnialy
wszystkiego naj naj Almani
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj Sofik, fajnie znów Cię "zobaczyć". :-) Gratuluję synka, następny kwietniowy chłopak!witam po dlugiej nie obecnosci...
Bo wczoraj dowiedzialam sie ze bede meic SYNKA ;-)

Ale to może się zdarzać w jej wieku. Ma 11 lat i jest piesem dużej rasy, w związku z tym starzeje się szybciej i będzie łapać różne przypadłości. Na szczęście, poza wyżej wymienionym, dobrze się trzyma i oby tak jak najdłużej. 
Pokazałam wózek jaki bym chciała, oglądaliśmy ciuszki i meble. No i mam lekki dylemat.
Na początek chcieliśmy kołyskę lub kosz na kółkach, na noc w można zabrać do sypialni i nie muszę biegać do karmienia (spanie dziecka w naszym łóżku odpada). Wszystkie, które oglądaliśmy, są jakieś wielkie, będę musiała trochę meble poprzesuwać...
Poprostu popierdzielony debil, normalnie szok!!!Widziałyście to? Tatuś kretyn. Biedne dziecko.
Smog.pl - TATUŚ - KRETYN ROKU!!! ZOBACZ!!!

a mialy byc zamkniete??
Chyba troszkę przesadziłam z noszeniem jego, bo wieczorem mnie brzuch bolał. Ale odpoczęłam i jest ok.
tak po za tym to jest brzydko na dworze i nie chcę mi się wychodzić, a trza by było jakieś zakupy porobić....