reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

acha83 zaczęliście od wspólnego spacerku na cmentarz czy jak? bo data ciut nietypowa:-p

hehe nie nie , spacerek był nad morzem w tym roku. A data hehe troszkę przeze mnie ustalona bo łatwa do zapamiętania. A tak naprawdę to pierwsza randka była na imprezie Hallowe'en a potem 1 listopada ( jak to za "gówniarza") wieczorem spacerek na cmentarz miał się odbyć ale padał deszcz i poszliśmy do niego:zawstydzona/y:. I taka to historia.
A w tym roku nie byliśmy na cmentarzu, ponieważ mieszkamy w Holandii i tu nie obchodzimy jako tako święta zmarłych.

reklama
hehe nie nie , spacerek był nad morzem w tym roku. A data hehe troszkę przeze mnie ustalona bo łatwa do zapamiętania. A tak naprawdę to pierwsza randka była na imprezie Hallowe'en a potem 1 listopada ( jak to za "gówniarza") wieczorem spacerek na cmentarz miał się odbyć ale padał deszcz i poszliśmy do niego:zawstydzona/y:. I taka to historia.
A w tym roku nie byliśmy na cmentarzu, ponieważ mieszkamy w Holandii i tu nie obchodzimy jako tako święta zmarłych.

faaaajnie :-)

u nas też najnormalniej nie było
otóż poznaliśmy się w szpitalu, leżeliśmy na tym samym oddziale :-D

To u mnie było bardziej typowo-poznaliśmy się na urodzinach jego siostry...z tym, że urodziny były organizowane w domu mojego ówczesnego partnera( bardzo nieudany związek). Ja zajęta, on po trudnym związku z dziewczyna;p tak czy siak-całą noc przegadaliśmy- w życiu z nikim tak dobrze mi się nie gadało:-) na bycie razem trzeba było jeszcze poczekać 3 miesiące ale udało się:)

Dla Wszystkich Kwietniówek o pięknie brzmiącym imieniu Sylwia najserdeczniejsze życzenia imieninowe :-D:-D:-D

10ga0dg.jpg

Cześć dziewczynki,

Daria chora - angina, od wczoraj na antybiotyku, no ale ważne że pomaga i gorączka spadła.

quote=almani;2820848]
ech...poszłam pod prysznic i jak nagle się głodna zrobiłam tak na maksa to zasłabłam...mój J mnie przerażony z podłogi zbierał...nie lubię takich sytuacji:-(

[/quote]

ojoj, współczuję

Dziś od rana złe wieści: umarł tato mojego przyjaciela, który był dla mnie jak dziadek... rano źle się poczuł... i juz go nie ma. Masakra, nie mogę uwierzyć...

przykro mi :-(

Widziałyście to? Tatuś kretyn. Biedne dziecko.
Smog.pl - TATUŚ - KRETYN ROKU!!! ZOBACZ!!!

Nie dałam rady obejrzeć do końca :no:, przecież on kiedyś zabije to dziecko albo przynajmniej kalekę z niego zrobi..............:szok:

Wszystkiego naj Almani!!!! Zdrówka , szczęśliwego donoszenia dzidzi, szybkiego porodu a później to już wszystko będzie piekne.
Miłego dnia :)

Mogę się podłączyć? Wszystkiego naj, naj Almani!!!

W niedziele pojechaliśmy na spacerek nad morze i na obiadek taki troszkę odświetny, bo 1 listopada stuknęło nam 10 lat "bycia razem" hehe "chodzenia" :rofl2:

No to dla Was też wszystkiego dobrego!!!!!! (nam tez w tym roku stuknęło 10 latek bycia razem :tak:)

Co do znaków zodiaku to ja bliźnięta, Sławek byk, Daria raczek a dzidzia chyba baranek.

A ze Sławkiem poznaliśmy się na 18-tce mojej koleżanki z liceum :tak:

witam wszystkich po dosc dlugiej nieobecnosci:-) widze ze zrobilo sie tu jak w ulu i mam troche zaleglosci w czytaniu.. ale dam rade napewno.. ciesze sie ze nie musze chodzic do pracy, bo ostatnio strasznie slaba sie czuje.. a jeszcze ta dzisiejsza pogoda, brrr:baffled: ale poki co ja jestem zdrowa, za to mezus mi sie pochorowal i to jego kurujemy..

witam:)
u mnie szaro i ponuro ale od rana wesoło:) w sobote bylo u nas ciepluch wieczorem poszlismy na cmetarz pospacerowac cala rodzinka, Julka chodzila i krzyczala "ciemno wsedzie, głuch mamunia co to bedzie" ludzie sie za nami obracali ale bylo wesolo:)

ja z Tomkiem to znalismy sie bardzo długo kiedysbyl z moja najlepsza przyjaciólka i to ona zorganizowala nam pierwsze spotkanie(właśnie rozstałam sie z chłopakiem) i tak sie jakos potoczyło:)

pozdrawienia dla wszystkich

A u nas deszczowo. Padało cala sobotę i dopiero po południu w niedziele na chwilkę wyszło słońce. A dziś znów leje. Uch ta tutejsza pogoda. Tylko wczoraj skoczyliśmy na chwilkę na plaże pospacerować. A tak to całkowite leniuchowanie przed tv. Na obczyźnie jakoś inaczej odczuwa się święta. Tym bardziej je u nich się nie świętuje tak jak u nas.
My z moim S. poznaliśmy się klasycznie :-) Poszłam z koleżanką na pogaduchy do pubu wieczorkiem. Gdzieś tam niechcący zjawił się jej kolega z kolegą ( i od razu wiedziałam ze chyba coś z tego będzie :-D). I tak to miłość kwitnie do dziś :-)

reklama
Witam i ja poweekendowo, mmm ale tu romantyczne tematy dzisiaj ale nie ma co się dziwić, jakoś trzeba sobie humorki poprawić w taką paskudną pogodę, u mnie mglisto i zimno, okropnie.

Ja z moim M poznaliśmy się u mojej koleżanki, On przyszedł do Niej ze swoim kolegą, nagle wpadłam ja i jakoś tak zostało do dziś, leci nam już 19 roczek bycia razem.

My tylko w sobotę byliśmy na części grobów, tam gdzie łatwo dojść, resztę sobie odpuściliśmy.

Z kolei w niedzielę pojechaliśmy na działkę którą niedawno kupiliśmy, wcześniej nie widziałam jej i postanowiłam wczoraj w końcu pojechać i połazić po łące, mamy też kawałek lasu w którym znaleźliśmy 6 grzybków, akurat było na wczorajszy obiadek do mięska.

Miłego dzionka kochane.

Do góry