Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie strasz mnie...Ma Dunia GRATULACJE. U mnie miesiąc temu też był chłopczyk hihi. Zastanawiam się kto będzie za miesiąc;-) BYLE ZDROWE
Niech już zostanie chłopak, oswoiłam się już z tą myślą. 
My z imieniem dla chłopca będziemy mieli problem.Ma_Dunia gratuluje syneczka.
Ja tak samo jak ty nastawiam się na moją małą miniaturkę, ale to się okaże. hehe a imiona mam jak coś wybrane dla obu płci.
Pozdrawiam
Nie dość, że bardzo mało jest imion, które spełniają nasze kryteria to jeszcze te co znaleźliśmy, na razie wstępnie zdecydowaliśmy się na Juliana lub Daniela, jakoś nie przekonują mnie w 100%.Och a jaj mam mała zgryzotę. Mam dwie koleżanki, którym nie powiedziałam o ciąży. Bo nie wiem jak...jedna stara się od 3 lat a druga od 1,5 roku. Na razie jak jestem tu to mam z nimi kontakt tylko elektroniczny. I tak z mężem dumaliśmy, ze może po prostu jak zjedziemy do Polski na święta i się z nimi spotkam to jak zobaczą to im powiem, że nie wiedziałam jak im powiedzieć by im nie było smutno. Czy myślicie, że to je bardziej zaboli? I lepiej powiedzieć teraz ? nie wiem sama co lepsze.:-(
więc wydaje mi się że jeżeli są to dobre koleżanki to będą sie cieszyć razem z tobą i tyle!!
;-)