reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Ma_Dunia gratuluje syneczka.

Ja tak samo jak ty nastawiam się na moją małą miniaturkę, ale to się okaże. hehe a imiona mam jak coś wybrane dla obu płci.

Pozdrawiam

reklama
Ma Dunia GRATULACJE. U mnie miesiąc temu też był chłopczyk hihi. Zastanawiam się kto będzie za miesiąc;-) BYLE ZDROWE

marys16 nie mozesz myslec,ze beda sie smucic. Jesli to Twoje dobre kolezanki, to napewno beda sie cieszyc Twoim szczesciem :D
Mnie zawsze najbardziej bolało to,jak widziala,ze w ciaze zachodza takie laski, jak mojego M babci sasiadka-pijaczka, narkomanka...to byl smutek...Bo skoro one moga,to czemu nie moge ja?

Dzięki dziewczyny. :-)

Ma Dunia GRATULACJE. U mnie miesiąc temu też był chłopczyk hihi. Zastanawiam się kto będzie za miesiąc;-) BYLE ZDROWE
Nie strasz mnie... :shocked2: Niech już zostanie chłopak, oswoiłam się już z tą myślą. :tak:

Ma_Dunia gratuluje syneczka.

Ja tak samo jak ty nastawiam się na moją małą miniaturkę, ale to się okaże. hehe a imiona mam jak coś wybrane dla obu płci.

Pozdrawiam
My z imieniem dla chłopca będziemy mieli problem. :unsure: Nie dość, że bardzo mało jest imion, które spełniają nasze kryteria to jeszcze te co znaleźliśmy, na razie wstępnie zdecydowaliśmy się na Juliana lub Daniela, jakoś nie przekonują mnie w 100%.

Ostatnia edycja:
Witam

Ma_Dunia GRATULUJE KOCHANA SYNECZKA , MY TEZ BEDZIEMY MIEC SYNKA

Saara Alka tu Was mam;-)

fajnie ze maluszki rosna zdrowe

Ja nie mam czasu na pisanie jutro jade do Irl..:-)

Och a jaj mam mała zgryzotę. Mam dwie koleżanki, którym nie powiedziałam o ciąży. Bo nie wiem jak...jedna stara się od 3 lat a druga od 1,5 roku. Na razie jak jestem tu to mam z nimi kontakt tylko elektroniczny. I tak z mężem dumaliśmy, ze może po prostu jak zjedziemy do Polski na święta i się z nimi spotkam to jak zobaczą to im powiem, że nie wiedziałam jak im powiedzieć by im nie było smutno. Czy myślicie, że to je bardziej zaboli? I lepiej powiedzieć teraz ? nie wiem sama co lepsze.:-(

Źle zrobisz jeżeli nie powiesz i to w sposób radosny bo to wielka radość, ja byłam w podobnej sytuacji o dziecko staraliśmy się ponad 3 lata i koleżanki rodziły jedna za drugą ale ja się bardzo cieszyłam że wszystko jest dobrze a teraz nawet będę chrzestną:-D więc wydaje mi się że jeżeli są to dobre koleżanki to będą sie cieszyć razem z tobą i tyle!!
pozdrawiam

a ja jeszcze nie wiem co będziemy mieć ale mam nadzieje że jak pójde 17.11 do lekarza too sie już dowiemy:tak:;-)

reklama
Do góry