a mi moj lekarz powiedzial ze USG polowkowe przeprowadzi inny Dr zeby potwierdzil zgodnosc wynikow z moim lekarzem. Zeby inna opinia byla... zobaczymy, poki co ide za miesiac,czyli 3-4grudnia, to bedzie juz jakis 21tydzien, to nie wiem czy wtedy czy kiedy to bedzie...
reklama
rokpepka
Zaciekawiona BB
A mnie dodałaś??witaj
dodałam juz Ciebie do listy kwietniowek..
Niktosia gratuluje córci zresztą gratuluje wszystkim mamą brzuszków
Ostatnia edycja:
didi
Fanka BB :)
tak dodałam..A mnie dodałaś??widzę że jesteś z Galway ja mieszkam w Blarney
?Miło na babyboom znaleść kogoś z okolic Pozdrawiam
Niktosia gratuluje córci zresztą gratuluje wszystkim mamą brzuszków![]()

Witam wszystkich:-)
dziś mnie boli głowa...ale w sumie ciężko pracuje nad tłumaczeniami kilku czeskich tekstów i jednego obszernego po niemiecku...niestety ten po niemiecku jest wydany w 1720 roku i mam lekkie problemy...zwłaszcza, że znajdują się tam teksty z wieków wcześniejszych
Tak po za tym to w piątek do lekarza i jakoś w przyszłym tygodniu USG - już się nie mogę doczekać:-) skrycie marzy mi się dziewczyneczka...
dziś mnie boli głowa...ale w sumie ciężko pracuje nad tłumaczeniami kilku czeskich tekstów i jednego obszernego po niemiecku...niestety ten po niemiecku jest wydany w 1720 roku i mam lekkie problemy...zwłaszcza, że znajdują się tam teksty z wieków wcześniejszych

Tak po za tym to w piątek do lekarza i jakoś w przyszłym tygodniu USG - już się nie mogę doczekać:-) skrycie marzy mi się dziewczyneczka...
rokpepka
Zaciekawiona BB
tak dodałam..sprawdziłam gdzie Twoja miejscowośc ..i wiedze ze mamy spory kawalek do siebie bo Ty prawie w Corku
Dziekuje bardzo za dodanie :-) a co do odległości to ok 2 godzin. jadac normalnie ....
rokpepka
Zaciekawiona BB
Almani a czym ty się zajmujesz że zamiast książki o macierzyństwie to tłumaczysz texty z wieków wcześniejszych ...???? A masz jakieś przeczucia co do płci?? Ja jak byłam w pierwszej ciąży to czułam że będzie dziewczynka teraz czuje jak by na chłopca ale zobacze czy mnie tym razem nie zawiedzie .....
A
alka303
Gość
SaaRaa a proszę bardzo
hihi sama wiesz że bardzo chcę pozac już płec
ale wtedy poszalejemy z ubrankami na naszym forum
u mnie jeszcze tydzien został...i tylko odliczam dni...
almani podziwiam Cie- przy tłumaczeniu trza byc skoncentrowanym jak nic... a ja w ciąży jakas taka roztrzepana
dzis znów widziałam piekne ubranka dla dzidzi...ale wstrzymałam się
no i na ostro oglądam wózki 
teraz zjadłam obiadek i głaszczę brzusio - dzieci lubią czuc sie kochane
ale mi błogo....
almani podziwiam Cie- przy tłumaczeniu trza byc skoncentrowanym jak nic... a ja w ciąży jakas taka roztrzepana
dzis znów widziałam piekne ubranka dla dzidzi...ale wstrzymałam się
teraz zjadłam obiadek i głaszczę brzusio - dzieci lubią czuc sie kochane
koga
Mama Maksa i Julka
hej dziewczynki!
mi dziś wesolutko - po 2 dniach ciężkiej harówki w robocie i szczęśliwym finale wczoraj - dziś w ramach pracy fryzjer i zakupy
i jakoś weny na dziś nie mam więć chyba sobie odpuszczę i do domku pojadę
ja usg połówkowe będę miała około 23 tygodnia, czyli w grudniu - bo podobno wtedy lepiej widać lepiej można pomierzyć małe bobo - wtedy mam nadzieję, że poznam płeć
za przygotowania to się chyba dopiero zabiorę jak przestanę do pracy chodzić - czyli gdzieś w marcu - zanim coś kupię musze przypomnieć sobie co mam po Maksie - po 2 przeprowadzkach już totalnie nie pamiętam co zostawiliśmy, co sprzedaliśmy a co wydaliśmy znajomym
mi dziś wesolutko - po 2 dniach ciężkiej harówki w robocie i szczęśliwym finale wczoraj - dziś w ramach pracy fryzjer i zakupy

ja usg połówkowe będę miała około 23 tygodnia, czyli w grudniu - bo podobno wtedy lepiej widać lepiej można pomierzyć małe bobo - wtedy mam nadzieję, że poznam płeć

za przygotowania to się chyba dopiero zabiorę jak przestanę do pracy chodzić - czyli gdzieś w marcu - zanim coś kupię musze przypomnieć sobie co mam po Maksie - po 2 przeprowadzkach już totalnie nie pamiętam co zostawiliśmy, co sprzedaliśmy a co wydaliśmy znajomym

Witam wszystkich:-)
Tłumaczenie tekstów, cos okropnego pracowałam kiedyś w biurze tłumaczeń i nasi tłumacze nieżle sie pocili nad tekstami także współczuje i pozdrawiam;-)
reklama
rokpepka
Zaciekawiona BB
dzis znów widziałam piekne ubranka dla dzidzi...ale wstrzymałam sięno i na ostro oglądam wózki
![]()
Ja wracając ze szpitala byłam w Peny's taki sklep załadowany ciuszkami i to fajnymi i nei wiem czy nie za szybko na kupowanie dopiero 4 m. albo jak kto woli 15 tydz. i wsumie też odpusciłam kupowanie dla dzidziusia wiec obkupiłam starszą córcie
A jaki wózek masz na oku?? Ja muszę gondole dokupić tylko bo mam stelaż i spacerówke po starszej myszce ... i niby to tylko gondola ale na kolor nie mogę się zdecydować ...
A cod o obiadku to właśnie idę bo mężuś wróci i będzie burczał że głodny

Pozdrawiam i dalszego błogiego lenistwa życzę w końcu nam się należy .... :-)
Podziel się: