Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba zaraz zapakuję go w kalosze i idziemy na deszczowy spacer przed obiadem.
Ginek powiedział, że dziecko to jak ziarnko grochu w baloniku - zawsze gdzieś sie ułoży. Nie można też zbyt często dotykać brzuszka- bo to wywołuje już skurcze macicy.Gratuluje dziewczynki!Dziękuje bardzo, ale wstrzymuje się jeszcze z radością. U mnie jak u Bubaska jeszcze miesiąc temu był NikodemOglądam bez przerwy płytke dvd i nie ma " antenki" między nóżkami
![]()
To normalne USG tylko lekarz robi więcej pomiarów. bada czy wszystko u maluszka rozwija się prawidłowo.Dziewczynki,mam jeszcze pytanie.Jak to jest z tym usg połówkowym??? Na jakiej to jest zasadzie?
To dobrze :-) Bo ja chyba się nie odzwyczaję. Dla mnie jest tak wygodnie na brzuchu.I jeżeli komuś wygodnie ( dla mnie tak) to całą ciążę można spać na brzuchuGinek powiedział, że dziecko to jak ziarnko grochu w baloniku - zawsze gdzieś sie ułoży. Nie można też zbyt często dotykać brzuszka- bo to wywołuje już skurcze macicy.