Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idź tam i odbierz ten wynik bez wizyty u tamtego lekarza, muszą Ci wydać bo to Twój wynik. I pójdź z nim do tego, do którego chodzisz teraz i skonsultuj z nim co dalej. Ja bym tak zrobiła.Witam!!
Dziweczynki ma pytanko a mianowicie we wrzesniu robiłam cytologie i dzisiaj dzwoniła spytać sie o wynik i pani powiedział mi że musze przyjść bo jest jakies zakazenie i skosultować sie z lekarzem tylko problem z tym że już d tego lekarza nie chodze byłam tam tylko raz i miałam robiona cytologie i teraz nie wiem czy mam tam iść żeby mnie badał czy powiedzieć o tym mojemu lekarzowiczy to poprostu zostawić czy jak bo nie moge przecież być prowadzona przez dwóch lekarzy a ten u którego teraz jestem jest świetny co prawda chodze prywatnie a tanten to w ośrodku zdrowia ale ten lekarz (kobieta) niema dobrej opini o sobie
![]()
Ja też tak miałam, teraz już rzadziej ale czasem kłuje. Lekarz powiedział mi że to taka fizjologia ciąży i nie ma się czym martwić. Powiedział też, że niepokojące mogą być jedynie bóle, które pojawiają się cyklicznie czyli w podobnych odstępach czasowych, co może świadczyć o przedwczesnej czyności skurczowej i skracaniu się szyjki.a wiecie co jeszcze od paru dni boli mnie podbrzusze i niekiedy tak troszke kuje z jednej strony, ale z tego co czytam na forum to wy też tak miałyście to chyba nie mam czym sie martwić czy mam a wizyte mam dopiero 17.11
Ja tez tak mam :-) ostatnio z mężusiem sprzątaliśmy chałupkę. A że nie pozwala mi większości rzeczy robić. Więc sam sprzątała a ja stałam i dyrygowałam co jeszcze i w jaki sposób trzeba wykonać. Jak już skończył to rzuciłam się na fotel i stwierdziłam, że jestem strasznie zmęczona i więcej nie sprzątama co do tego przemeblowania to maz sie niezle ze mnie usmial.. stalam i praktycznie tylko mowilam co i jak ma przestawiac, a juz po wszystkim stwierdzilam ze sie strasznie zmeczylam i nawet mnie zadyszka zlapalahi hi chyba od nic nie robienia tylko dyrygowania:-)

Witam! Jakich masz dorosłych synków.To teraz zamówienie;-) na córeczkę było ?Cześć Dziewczynki! Ja też jestem kwietniową mamą. Termin mam na 14 kwietnia podobnie jak gosiaczek1973. Mam już dwóch synów jeden ma 18 lat a drugi 16, a jestem po ślubie z mężem 11 miesięcy, staraliśmy się rok aż wreszcie się udało , jesteśmy bardzo szczęśliwi i nie możemy się doczekać naszej dzidzi. Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamuśki:-)
Jasne że przyjmiemy :-) Witam serdecznieczesc dziewczyny, jestem nowa, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona![]()
Ja bym zabrała wynik i poszła do tego lekarza co aktualnie chodzisz. A jak będą robić problemy to idź do swojego lekarza i powiedz mu o tym .Witam!!
Dziweczynki ma pytanko a mianowicie we wrzesniu robiłam cytologie i dzisiaj dzwoniła spytać sie o wynik i pani powiedział mi że musze przyjść bo jest jakies zakazenie i skosultować sie z lekarzem tylko problem z tym że już d tego lekarza nie chodze byłam tam tylko raz i miałam robiona cytologie i teraz nie wiem czy mam tam iść żeby mnie badał czy powiedzieć o tym mojemu lekarzowiczy to poprostu zostawić czy jak bo nie moge przecież być prowadzona przez dwóch lekarzy a ten u którego teraz jestem jest świetny co prawda chodze prywatnie a tanten to w ośrodku zdrowia ale ten lekarz (kobieta) niema dobrej opini o sobie
![]()
Mi też się czasem tak zdarza. Ale gin mnie zapewniał ze to jest normalne w ciąży i nie ma czym się martwić.a wiecie co jeszcze od paru dni boli mnie podbrzusze i niekiedy tak troszke kuje z jednej strony, ale z tego co czytam na forum to wy też tak miałyście to chyba nie mam czym sie martwić czy mam a wizyte mam dopiero 17.11
bylismy z sunia u weta i okazalo sie ze nie w polowie przyszlego tygodnia bedzie rodzic tylko lada chwila, takze ja juz cala roztrzepana jestem od rana i cochwila do niej lece zobaczyc czy wszystko wporzadku:-) dobrze ze T byl ze mna, bo wetka tlumaczyla nam co i jak a ja mimo ze pytalam po 3 razy o to samo, to i tak niewiele z tego wiem