M
Magalie
Gość
Cześć Dziewczynki! Ja też jestem kwietniową mamą. Termin mam na 14 kwietnia podobnie jak gosiaczek1973. :-)
Ja też!!!
ale będzie zbiorowa akcja ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Dziewczynki! Ja też jestem kwietniową mamą. Termin mam na 14 kwietnia podobnie jak gosiaczek1973. :-)
To w Polsce na kase chorych można ??
ale na 3d pojde w polsce, bo tu nie ma takiej dowolosci w chodzeniu sobie do lekarza, a jakby przyszlo zaplacic z wlasnej kieszeni... to wole w polsce ;-)
Witam wszystkie kwietnówki. Ja mam termin na 26 kwietnia, ale mnie sie jakos wydaje ze to bedzie troszeczke wcześniejno a teraz zabieram sie do czytania postów bo duzo tu tego:-);-):-)

ale różnie tu bywało;-)
z synem też leżałam,ale 3,5 miesiaca a nie 5
No i leżenie z trzylatkiem to nie taka prosta sprawa.Na razie na etapie organizacji jesteśmy.Trzymajcie kciuki,żeby mi sie jednak udało
Ja niestety leżę drugi dzień.Szyjka się skraca,łożysko tuż przy ujściuz synem też leżałam,ale 3,5 miesiaca a nie 5
No i leżenie z trzylatkiem to nie taka prosta sprawa.Na razie na etapie organizacji jesteśmy.Trzymajcie kciuki,żeby mi sie jednak udało
Mam nadzieję,że u Was ok.
Pozdrawiam.
Cześć kwietniówki,dawno tu nie zaglądałamale różnie tu bywało;-)
Witam nowe koleżanki
Ja niestety leżę drugi dzień.Szyjka się skraca,łożysko tuż przy ujściuz synem też leżałam,ale 3,5 miesiaca a nie 5
Mam nadzieję,że u Was ok.
Pozdrawiam.