Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mąż po 2 tyg przyrwy dziś pierwszy raz na rano szedł i bałam się ze zaśpi więc czujnie spałam, 4:20 się obudziłam bo wydawało mi się, że zaspał. Jemu 5 minut puzniej budzik zadzwonił a ja leżałam do po 6 

) to na dodatek chyba przy holowaniu wózka odmroziłam sobie twarz - jakies plamy czerwone mi wyszły, swędzą trochę i skóra się łuszczy, a tłusty krem pogarsza sprawę.

dobrze ze nie widzialas mnie jestem jak ludzik z firmy opon michelen... boziu. wszystko z rak mi leci. taka wywrota....Poza tym od pewnego czasu przy chodzeniu czuję ból w pachwinach - nie wiem, co to jest, czy to od ciąży, czy coś przemroziłam. Normalnie łażę jak pokraka, chwiejąc się jak kaczka, bo inaczej nie daję rady![]()
trenuje ten temat juz od roku z moim M. i uwierz mi nie ma zlotego srodka.Jesli zas chodzi o bol w pachwinach to sa wg mnie 2 opcje ---albo masz po prostu kolke (ja mam caly czas po ok 4min marszu) albo Twoja niunia tak sie ulozyla ze Cie tam uciska---pamietam ze na forum ktoras z dziewczyn tez sie niepokoila a potem tak jej wlasnie powiedzial gin wiec nie martwilabym sie nadto
;-)a no wlasnie ja to sie pogubilam z liczeniem u siebieGabi a nie zaczyna się 7 miesiąc od początku 27 tygodnia?? Według mnie jesteś od 5 dni w 7 miesiącu.