reklama

Kwiecień 2009

reklama
kurcze wstawilam tabelke i jakos tak mi sie pozmienialo nie wiem jak wstawic ta tabele bo ciagle sie zmienia a pliku world te nie chce wstawic...

ale napewno usune z listy dziewczyny ktore maja mniej niz 10 postow i te ktoreych wcal nieznalazlam po nicku ... te na czerwono

Didi ja wysylałam Ci dane do listy kwietniówek i kontakt wczoraj, nie wiem czy doszło?

Malutka_z_krk23

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ , zdrówka dla Ciebie i niunki, no i szybkiego, bezbolesnego rozpakowania w kwietniu !!

Buźka

Dziewczyny nie było mnie ponad godzinę i masakra, kurcze czytam i czytam i końca nie widać..... hehehehe :laugh2:

zapraszam do siebie na placki ziemniaczane:-Dtyle ich narobilam ze jak dla calego wojska, a zupke swoja to juz dwa taleze zjadlam taka mialam ochote to ogorkowa, zaraz bedzie mezus ide odgrzewac zupe:-)

reklama
dziewczynki jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczonka:-) hi hi
ja wlasnie nalalam zupke, bo mezus wrocil z pracy, nio ale jeszcze goraca, a ja juz taka glodna jestem;-) a slinka na moja zupke nawet mojej psicy leci;-)siedzi kolo lawy jak zaczarowana i cala sie zaslinila:-D hi hi
a ja dalej bez natchnienia jestem:baffled: kurde musze sie zebrac w sobie, bo mi wstyd bedzie jak goscie przyjda:zawstydzona/y: od rana za nic sie nie wzielam jeszcze:baffled: tylko siedze na bb i czytam co piszecie, bo dzisiaj to chyba wszystkie wene tworcza do pisania mamy:-D hi hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry