Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hi hi mase czekoladowa i ajerkoniakowa mam wszedzie
hi hi a najwiecej na brzuchu
za niskie naczynia sobie wzielam i tak troche sie balaganu narobilo
teraz to jeszcze sprzatanie kuchni mnie czeka.. ale moje psiaki zadowolone, bo chodzily po kuchni i zlizywaly mase, tak ze tylko im sie uszy trzesly
hi hi biszkopty kupilam gotowe, a mase z torebki zrobilam
nio a robilam tort sama, bo wszyscy mysla, ze ja niewiem, ze maja byc;-) mezus sie wygadal, ze mu powiedzieli, ze beda
hi hi on wsumie sie rwal do robienia torta, ale mu powiedzialam, ze juz sama zrobie, bo wiem jaki on ostatnio zalatany i zmeczony chodzi
inna sprawa, ze jemu byloby ciezko cos w tajemnicy zrobic, bo ja caly czas w domu siedze;-) ja jemu np jak robilam tort na urodziny to musialam zcyganic, ze to dla brata na imieniny, bo ma na drugi dzien po jego urodzinach.. nio ale tez sie cos dziwil, wiec powiedzialam, ze robimy mu u nas przyjecie niespodzianke i tata ma go zciagnac do nas niby to na przesuwanie mebli
hi hi a jesli chodzi o torty z cukierni, hmm.. sama pracowalam w czyms takim i juz sama wole torcik zrobic
Już??? No Kochana jak dla mnie to dopieronio juz 24kurde ale ten czas leci
hi hi a pamietam jak sie niedawno w piaskownicy bawilam;-)
Mi stuknie 29 w tym roku
No to po usunięciu tych czerwonych już będzie mniej i jakiś ład zapanuje. A z dopisywaniem nowych warto myślę poczekać na te przynajmniej 10 postów czy wogole się rozkręcą.ale napewno usune z listy dziewczyny ktore maja mniej niz 10 postow i te ktoreych wcal nieznalazlam po nicku ... te na czerwono
Bubasku uśmiechnij się:-)a u mnie dzien płaksy
siedze i rycze, z rak mi leci wszystko
no do dupy![]()