Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w nocy niespokojnie spała i wierciła się okropnie, pewnie dlatego. Też ją jakieś choróbsko dopada, puki co katarek i kurujemy się.
od jakichś 3 dni tak się rozpycha że aż brzuszek pięknie się wybrzusza :-) lubię to.
i....
więc mówię do męża "a może zostawimy ten wózek bo jakoś mi go żal
" no i tak staliśmy i gapiliśmy się w niego 
A jak mały podrośnie to kupimy wypasioną spaceróweczkę.3 wozki??? a czemu az tyle??
to moje pierwsze dziecko bedzie wiec mozesz m nie uswiadomic![]()
wielofunkcyjny i spacerówkę. Ten dla synusia byłby trzeci
dlatego ten "stary" chciałam sprzedać. Puki co zostaje bo po renowacji doszliśmy do wniosku że nam go szkoda
;-)

Z tym,że ja juz mam 3 wózki
ten pierwszy duży wielofunkcyjny,spacerówkę małą dla starszaka i jeszcze miałam taki byle jaki po domu (żeby uśpić czy coś,a nie wnosiłam spacerowego wózka na 4 piętro,tak wtedy wymysliłam
).

ja tez zostawiam sobie wozik po olku dla maluszka, sprawdzil sie, jest w super stanie, wiec mysle, ze kaska zaoszczedzona zostanie wykorzystana na inne cele
. oczywiscie musialam cos kupic dzidzi i znowu wrocilam z jakimis bodziakami, kocykiem i koszuleczkami, a i zrobilam sobie przyjemnosc, kupilam sobie spodenki i bluzeczke i strasznie zadowolona jestem
. olek wlasnie spi i ja sie wyciagnac ide. za wszystkie chore trzymam kciuki, zeby jak najszybciej przeszlo( sama do nich naleze
i mam juz dosc kaszlu) ide cos zjesc, bo dzidzia rozrabia i upomina sie o jedzonko