Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ktoś tu pisał, że nas podczytuje a my sie chcemy zamknąć. No kurcze właśnie o to chodzi, zeby nie czytały nas osoby postronne!!!!!!!!!! To nie jest scenariusz do filmu, tylko nasze życie - kobiet oczekujących dziecka. Potrzebujemy trochę intymności. Jeżeli jesteś w ciąży, rodzisz w kwietniu, dołącz. My będziemy czytały ciebie a ty nas
Niktosiaaa to chyba nie jest najlepszy pomysł z dostępem dla osób piszących regularnie. Ja np nie mam mozliwości takiej żeby pisac codziennie a tez chciałabym bym byc z wami. Co to w ogóle są za ograniczenia. uważam , że to jest nie w porzątku.
USG nie jest szkodliwe, jesli jest potrzeba usg to czemu nie, ale nic na sile...wiesz Twoj gin nie musi robic usg zeby potwierdzic ze jestes w ciazy i zeby dac zaswiadczenie do pracy... tak mi sie wydaje, ale moge sie mysli. Bo jak ja chodze do GP9lekarz ogolny) to ona słucha seduszko przez taka aparature bez minitora tylko ma takie maly ekarnik zbey bylo widac ile na minute bije serduszko...jak myslisz, USG moglo zaszkodzic?...u mnie jest problem - albo bede czekac z mniej lub bardziej obgryzionymi paznokciami do 27 wrzesnia, albo pojde we wtorek ORAZ 27 wrzesnia...musze co miesiac dostarczac zaswiadczenie do pracy ze nadal jestem w ciazy....Dziewczyny poradzcie...
zabrałam sie na ogarnianie mieszkania