reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

jeju ale ukrop
byłam dzis z juniorem w kinie na epoce lodowcowej 3d- fajnie sie ogląda w trójwymiarze:-):-):-)
a zuza grzecznie siedziała pod kinem z babcią:-D
Cześć Kobitki. :-)

No i zrobiłam listę co powinniśmy zabrać, trochę tego dużo... :shocked2: Zdecydowałam więc, że rzeczy, które można kupić w Polsce np. pieluchy czy podkłady, nie zabieramy. ;-) Mam nadzieję że jakość jest ta sama.

no wiesz...;-)

odpoczne troche i spadam na dwór:tak:

reklama
No właśnie nie wiem... :sorry2:
Dziewczyny pisały gdzieś wcześniej, że jest różnica pomiędzy polskimi a niemieckimi Pampersami. :shocked2:
Na szczęście od rodziców do niemieckiego Rossmanna mam 2km. ;-)

Ostatnia edycja:
klucha 11 zł! :-)

ma_dunia jest różnica ogromna -niemieckie o wiele lepsze i pampry i kosmetyki plus chemia o niebo lepsza

Dziś byłam u fryzjera. Podcięłam włosy.
skunkanka - ten kolor jest super - to jakiś drobny balejage?
Dziś postanowiłam coś bardzo ważnego w moim życiu. Niestety w małżeństwie mi się nie układa - ale to długa historia. Niestety skończył się limit wyrozumiałości, ale jak będzie po wszystkim to opiszę.
Lecę na wyreczko - cholerka nic nie ma ciekawego w TV - oczywiście oprócz Housa:tak:

Szwedka mam nadzieje ze sie wyjasni i jakos pouklada,jak bedziesz miala ochote sie wyzalic to po to tu jestesmy!!!!!!!!

pomalowalam paznokcie i teraz pozostaje mi tylko zlozyc rece i blagac Najwyzszego zeby Alex sie nie obudzil (jestem sama w domu :-()

To jeszcze ja na chwilkę.
Szwedka-trzymaj się:zawstydzona/y:
Blubell,nie można tak Panu Bogu głowy byle czym zawracać;-)
Hmm,a ja się wybieram na 2 tyg. sama z dzieciakami nad morze,bo chłop pracoholik nie da rady,I zaczynam mieć cykora czy sobie poradzę i jakby co (tfu tfu) to 400 km od domu i nikogo nawet znajomego:sorry2:
Buziaki.Wpadnę kiedys;-)Pa.

reklama
Hahaha no fakt ważna sprawa:-)I co wyschły?
Dobra,lecę,prosze mnie nie zagadywać,bo pranie,gotowanie i takie tam,a jeszcze trzeba kiedyś spać iść:sorry2: Pa.

Do góry