HEJKA!!!
Kocham tetropikalne klimaty,doczytałam i odpisuję...
Wnerwiłam się taki ładny pościk sklepałam i mi go wceło. W skrócie:
adusia - norma jest od 100g na tydzień, także się mieścisz:-)
To jestem troszkę spokojniejsza...
a widzicie.....co lekarz to opinia. moja neurolog powiedziała, że FOTELIK ABSOLUTNIE. właśnie tak, powiedziała mi drukowanymi literami

jak najkrócej w foteliku, tylko gdy to konieczne - czyli w samochodzie, a podczas podróży częste przerwy. i że w domu w żadnym razie.
http://
Jestem za!!! I podłożyłam maciupką poduszeczkę pod pupę bo wcześniej była złożona w scyzoryk a teraz jest lepiej i wygodniej
i kogo tu sluchac???chyba robic samemu co sie podoba
Tak jest zawsze pozostawiają nam pole do popisu
klucha to sie pakujemy i jedziemy -jak ty wytrzymnasz ten najazd ciotek z bb
Ciotek jak ciotek ale te tabuny malutkich człowieków;-);-) i dzieci w tym wieku już zaczynają się solidaryzować więc razem się cieszą i razem płaczą

dla dzieci poniżej 6 miesiąca życia nie należy stosować żadnych kremów z filtrem w ochronie przed słońcem!!!
Coooo???? Ludzie a ja kupilam krem z filtrem od pierwszych dni i co teraz??
a dlaczego???

ja kupilam zjajkę od 1 dnia życia i tym smaruję....nic nie wiedziała że nie można, poza tym jak sie paceruje to nie da sie caly czas w cieniu byc... musialabum chyba pieluche zawiesic na budzie ale to strasznie duszno malej sie zrobi...
No właśnie mam ten sam a kupiłam bo wybieramy się na działkę gdzie duuużo słonka a cienia mniej i nie da się uniknąć słońca
A, zapomnialam wspomniec - Wojtas ma 65 cm i wazy 7 kg
Kawał faceta!!!
kurcze suże te Wasze dzieciaczki. Hania tydzien temu ważyla 4830gram i niby 58 cm, ale wkładam ubranka na 62 i sa niektore już cianawe. Lekarka mowila ze nie da sie dziecka dokladie zmierzyc, dopóki nie stanie na wlasnych nogach

)
Drobniutka panienka:-):-)
Dziewczyny jestem pokręcona jedziemy na trzy dni tak 100 km od Łodzi a jaki układam sobie w głowie i na kartce to pół mieszkania powinnam zabrać

a autko nie z gumy

macie jakieś sprawdzone rzeczy do zabrania i ciekawe pomysły???No dzieci i jakieś ubranka,jakie ubranka i ile????Albo co z apteczką??? Ludzie ja chyba zostanę w domku

bo ten wypad mnie przerasta troszkę!!!
Żeby nie było lekko Konstancja dostała okropnej wysypki po jagodach.... jestem dobita ciekawe co będzie jadła jak zaczniemy rozszerzać dietę:-

-(
Muszę się pochwalić wczoraj byliśmy w ZOO całą ekipą i miałam debiut w karmieniu piersią na powietrzu było świetnie!!! Ubrałam Tinę w cieniutką sukieneczkę na ramiączka wyglądała słodko a dziś występuje w samym pampersiaku .