Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i M wstał w b. dobrym humorze i zawiezie mnie na zakupki!!!! Możecie sie dziwić z mej radości ale jak sie ponad miesiąc praktycznie z domu nie wychodziło i grosza nie wydało bo sie nie miało (akurat
) to sie bardzo chce
leżące dziewuszki pewnie wiedza o czym mówie..ale len :-(
ubralam spodnie i znowu do lozka, lenistwo tlumacze choroba, slabo sie czuje ale wypada sie ubrac i chociaz objad zrobic
nie mam sily
no i zaraz proszę po powrocie zdać relację na wątku zakupowym...no no dokładnie. przecież jak będziemy w szpitalu to mamuśki będą mogły awaryjnie po sklepach polataćjak by co
i M wstał w b. dobrym humorze i zawiezie mnie na zakupki!!!! Możecie sie dziwić z mej radości ale jak sie ponad miesiąc praktycznie z domu nie wychodziło i grosza nie wydało bo sie nie miało (akurat
) to sie bardzo chce
leżące dziewuszki pewnie wiedza o czym mówie..
Margola- więc udanych zakupków - nie szalej tylko za mocno![]()

jak sie słabo czujesz to leż i do niczego się nie zmuszaj!! w ciązy nie musisz robić tego co wypada bądź nie!ja uświadomiłam sobie wczoraj że za 2 miesiące juz sobie nie pośpię do 10, nie poleżę do 12.. więc teraz póki miożesz to nie miej wyrzutów!!!!!