reklama

Kwiecień 2011

reklama
dranissimo, co ogladalas, wklej linka, bo sie zagubil w akcji :-)

dziewczyny, koniec alarmu :-D mamusine oreo + kawka obudzily Fela i sie uspokoilam. wlasciwie pewna bylam, ze jest ok, ale teraz jestem juz pewna na 100% :-) a jutro ide na wizyte, to mnie gin przebada :-) kaze mu koniecznie ta pepowine poobserwowac, ale mysle, ze mlody dzis zamulil po prostu :-) pogoda do kitu, cisnienie niskie, ciemno jak w d..caly dzien, wiec nic dziwnego..

hehe. znwu mam lapa na brzuchu i mlody w niego naparza :-D ufff, cudnie. naprawde zaczelam schizowac, wiec.. DZIĘKI BOGU!..

asia
, jeszcze odpowiadajac na twoje pytanie, od rana bardzo slabe, niewyrazne ruchy, moze raz na godzine jeden mocniejszy, wyrazny ruch. i schizowalam trochu, bo Feluś naprawde najzywsze dziecko w historii mojej macicy i to bylo bardzo niecodzienne zachowanie. ale juz jest ok :-)

haha wlaczylam ten 1 filmik z tej serii i jeszcze zanim sie tytul pojawil uronilam 1 lezke bo wszystko powrocilo :)
a potem ta polka co sie wypowiedziec nie potrafi i osrazu smieje sie w głos :) ale ma pecha laska... No coz... zycie...

aenye uff;-):-)

Oglądam po raz tysięczny z Oli Barbie jezioro łabędzie. Niech ten etap barbie już minie :-p Chyba się zdrzemne;)

edit : a ja nie mogę otworzyć linka:( a Pl się nie da :/

Ostatnia edycja:
kurcze to zalujcie... moze uda mi sie scignac chociaz jeden odcinek i wam wysle ma maila? To sa kamery z porodowek ukryte. Jest laska z polski co rodzi a jej facet schlany w chcie z wylaczonym fonem jest i nie moga sie dodzwonic. babka ktora przyszla na wywolanie i ogolnie zycie porodowki z ukrytych kamer :)

reklama
dziewczyny zapomniałam przedtem dodać że moja mała waży 2 kg :szok: dlatego ma już coraz mniej miejsca na ruchy bo nawet mało przytyłam i mam mały brzuch, a dzieciak spory. Uciełam sobie drzemkę po tym poranku pełnym złych emocji ,ale Majusia nie dała mamie pospać bo rajcowała po całym brzuchu :-)

Czy każda z Was ma ciemną kreskę na brzuchu? bo ja nie mam, a wypatruje ja od początku ciąży i nadal nic nie widzę.

Co serwujecie dziś na obiad ? mnie naszła ochota jak wracałam z IP na wątróbkę duszoną z cebulką i zupę pomidorowa z ryżem, a jutro zrobię potrawkę z kurczaka taka jak aenye wczoraj i może żurek :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry