reklama

Kwiecień 2011

akkm, gratki duzej corci :-) cos te corcie sa wieksze od chlopcow na tym naszym kwietniu! jak to mozliwe? dotad zawsze bylo odwrotnie :-)

nie mam zadnej kreski na brzuchu, i nigdy nie mialam (w zadnej ciazy) - w sumie to fajnie :-) po co mi to.

a potrawke polecam, ja na sniadanie dzis zjadlam to, co zostalo z wczoraj - pyyyycha :-D z chlebem, ziemniakami (ja wole z ziemniakami), albo z ryzem. nawet moi synkowie jedli wczoraj, bo takie lagodniejsze mi tym razem wyszlo :-) wciagneli az milo.

watrobeczke tez bym zjadla... o...

dranissimo
, wychodzi komunikat, ze mozna to tylko na terenie uk ogladac :-( buuuuu!

reklama
akkm to duża córcia ci rośnie :)z wątróbka bym uważała, powinno sie jej unikać w ciaży bo zawiera dużo wit.A która jest szkodliwa dla maluszka
Ja też nie mam kereski na brzuchu nie każdy ją ma, to tak jak z wystającym pępkiem jedne mają a inne nie

dranissimo zabije! Wlasnie rycze jak wół jak zobaczylam jak ta polka rodzi.... Chyba taki porod chcialby joll we wszystkich mozliwych pozycjach... Parla na kolanach i to malenstwo wychodzilo... Ludzie przechodzilam przez to ale nadal rycze jak widze takie CUDA :) heh... ide ogladac dalej...

Dokładnie raz w ciąży wątróbka nie zaszkodzi i tak odmawiam sobie serka pleśniowego Camerbery czy jakiegoś turka za każdym razem jak jestem w sklepie to mnie kusi jak cholera!

Duża strasznie ta moja dziewucha może gin się walnął jak ja mierzył? ja przytyłam nie całe 6kg a mała już 2kg dziwne

Hej dziewczynki

Ja dopiero teraz bo od rana mnie skurcze meczyly:no: Juz dzwonilam do T zeby byl w pogotowiu ale polozylam sie z Olkiem na drzemke i przeszlo, choc jeszcze co jakis czas lekko czuje....mam nadzieje ze to przepowiadajace aczkolwiek strachu sie najadlam bo z Olkiem takowych nie mialam:no:
Mam nadzieje ze sie nic nie rozkreca....odpukac w niemalowane

a mi sie dziecina nadal nie rusza. zjadlam juz dwa sniadania ;-) i nadal nic. faaaak. Feliks, ocknij sie, bo nerwica mame ogarnia juz!!!!
U mnie na bezruch slodycze zawsze dzialaja, jakis batonik i malenstwo od razu pobudone:tak:

Kurde, boje sie cokolwiek robic a musze bo w piatek najomi przeylatuja a ja nawet pokoju dla nich nie mam przygotowanego....a wiec bywajcie, bede podgladac:-)

Edit mitaginko strasznie sie ciesze ze jestes i ze nadal w dwupaku, trzymaj sie:)

reklama
a ja bez watrobki zyc nie umiem :(, tzn raz w msc co najmniej jem a moja corka jak byla malutka nie pamietam w jakim byla wieku ale jeszcze jej w blenderze wszystko mielilam to watrobka to bylo jej ulubione danie i zostalo jej to. Tzn moze nie ulubione ale bardzo lubi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry