reklama

Kwiecień 2011

reklama
ja mam taki pyszzzzzny przepis na watrobke, ze jak moi rodzice, siostra czy ktos, kto juz u mnie jej probowal sie dowie, ze robie watrobke, to sie wprasza na obiad :-D zaraz wam wrzuce na kulinarki! naprawde polecam :-) tak jak nie przepadam za taka kupna z baru, tak moja wlasna... mniami :-)

jutro wizyta u gina i ciesze sie strasznie :-)

wrzucaj przepis wypróbuje, o ile nie znam bo wątróbka to jedno z moich ulubionych dań:tak:
i powodzenia jutro:tak: ja też mam wizytę, dopiero o 17 a już się nie mogę doczekać:-(

Witajcie. :)

Ja donoszę tylko, że na wczorajszym USG wszystko ok wyszło. :) Nasz Synek jest co prawda oceniony na tydzień młodszego, ale tak zasadniczo było od samego początku ciąży, więc się nie przejmuję. Waży już 1,3 kg. :)

Martwi mnie natomiast coś innego. Od rana się kiepsko czuję.

gratuluję i mam nadzieję że niedługo przejdzie mnie też coś dziś od rana męczy bóle podobne jak na @ ale mam właśnie wrażenie że to od żołądka:-(

przepraszam że tak marudzę, ale co mam napisać!!??

aaaa w ogóle mój chłop to mnie dobił.
codziennie gada że mało leżę, że powinnam odpoczywać.
dzisiaj wrócił z pracy i pretensje że leże i mam wszystko w d....!!!!!!!!!! no kurna!!!!!!!!!!!!! zdecydowałby się chłop!!!!!!!!!!!!!!!

nie przepraszaj, jak się wyżalisz to będzie lżej a przecież każdy ma gorsze dni:tak: Twój chłop chyba dziś też- ale racja zapytaj co w końcu masz robić bo już sama nie wiesz!

reklama
uciekam zaraz spać ;) może jutro będę miała więcej sił, to będę bardziej aktywna :))
muszę odespać poranne wstawanie o 7:00, a jak do badań to o 5:30 (!)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry