Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciesz się ciesz, będzie to chłopak miał za sobą i potem skupicie się na porodzie i mały dzidziusiuDziewczyny trzymajcie kciuki! Pojechalismy sobie na spacerek, na posiew przy okazjii telefon... wczesniej nic o tym nie pisałam... zwolniło sie miejsce i Rafałek 15.02 bedzie mial operacje(we Wrocławiu)!! Najbliższy termin mial byc na przełomie marca/kwietnia i nie wiedziałam jak to wszystko polączyc a tu bach! Będzie mial laparoskopie - ma wodonercze lewostronne (wada wrodzona) o help.. ale mnie stres złapał, ale staram się nie denerwować, przeciez to dla Jego dobra! Najgorsze, że mąż nie dostanie wolnego, dopiero dołączy do nas w nocy z 16/17 czyli już po... ale dam radę! Silna baba jestem;-))
Nie wiem czy się cieszyc czy płakać ehh
hahaha mitaginka Ty to więcej w jednej ciąży przejdziesz niż ja w trzecha jeszcze z wczorajszej wizyty- historia z cyklu żenujące opowieści
przez pessar i luteinę mam naprawdę dużo upławówi siadam wczoraj na fotel, rozchylam nogi i czuję, że mi coś normalnie wycieka
to mówię, że "wycieka mi luteina", a gin: "no troszkę wycieka", a po chwili tak wycieklo, że aż na podłogę
i jak zeszłam z fotela, to był cały mokry i gin musiał wycierać jakimś spirytusem czy środkiem dezynfekującym fotel i podłogę
![]()
żenada, wiem, ale chciałam się tym z Wami podzielić ;-)
Dziewczyny trzymajcie kciuki! Pojechalismy sobie na spacerek, na posiew przy okazjii telefon... wczesniej nic o tym nie pisałam... zwolniło sie miejsce i Rafałek 15.02 bedzie mial operacje(we Wrocławiu)!! Najbliższy termin mial byc na przełomie marca/kwietnia i nie wiedziałam jak to wszystko polączyc a tu bach! Będzie mial laparoskopie - ma wodonercze lewostronne (wada wrodzona) o help.. ale mnie stres złapał, ale staram się nie denerwować, przeciez to dla Jego dobra! Najgorsze, że mąż nie dostanie wolnego, dopiero dołączy do nas w nocy z 16/17 czyli już po... ale dam radę! Silna baba jestem;-))
Nie wiem czy się cieszyc czy płakać ehh