reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

reklama
ducha- a Ty z naszych stron??? nie piore, nie wstaje, nie robie nic. :-D
jasne zaraz wstane i bedzie nirmalny dzien
znazlam Cie, tatus jest z Karwin :-) a zamierzasz sie przeprowadzic do Nas??:-)

Ciężko stwierdzić. Jestem niezdecydowana jak baba w ciąży :). Na razie jeżdżę. Mam tu pracę, domek (a w nim dwa niemałe psy) i tak jakoś ciężko sobie nas wyobrazic na dwóch pokojach w bloku, chociaż jak planowaliśmy ciążę to oczywiście nie miałam żadnych wątpliwości. Tam nie mamy rodziny, więc wiesz... tata do pracy a ja z maluchem, wózkiem i dwoma dalmatyńcami na spacer :/. Ciężka sprawa.

Hej dziewczeta. Wracam do swiata zywych, goscie dzis wyjedzaja:-) Niestety nie nadrobiam co u was ale widze ze zadna jeszcze nie urodzila a to najwazniejsze. Ja tezz sie trzymam ale juz mi ciezko, czuje sie jak slooonnnnn:-/

Spokojnego dnia kwieciste:)

hihi, trzeba łamać stereotypy :-). Oki, dziewczęta, ja spadam go garów, kurzu i takich tam. Trzymajcie się cieplutko :-).

prac? nie prac? chyba jednak nie. jutro chyba beda stawiac szafe komandor, to wtedy bede miala gdzie rzeczy klasc. Ale to troche potrwa, jutro chyba tylko szyny, potem tesciowa musi w swojej pracy powiedziec zeby zrobili drzwi i jeszcze musimy wymyslic jakie chcemy ( lustro czy nie? jak tak to czy przyciemniane lustra?) nastepny weekand maz ma wolny dopiero 19-20 a wtedy tata ma urodziny wiec troche ta szafe beda stawiac. :-(
Ja komandory dwa mam zaplanowane na poniedziałek i lustra mam o odcieniu brązowym. Pan z komandora mówił,że nie warto brac normalnych, bo strasznie daja po oczach, a wiadomo drzwi do takiej szafy są duże,więc ponoć przeszkadza. Przy lustrze w komandorze się nie malujesz, tylko przeglądasz, więc wystarczy..

reklama
Do góry