Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja komandory dwa mam zaplanowane na poniedziałek i lustra mam o odcieniu brązowym. Pan z komandora mówił,że nie warto brac normalnych, bo strasznie daja po oczach, a wiadomo drzwi do takiej szafy są duże,więc ponoć przeszkadza. Przy lustrze w komandorze się nie malujesz, tylko przeglądasz, więc wystarczy..
u nas tez padaWitajcie Dziewczyny.
Petinka - rozgość się, witamy.
Ja tylko melduję, że u nas leeeje. A ja mam kontrolę u dentysty - taką, żeby zaliczyć wreszcie odpowiedni wpis w książeczce ciąży, bo już mnie moja ginka za to ściga.![]()
u nas tez pada
pierwszy raz slysze o "obowiazkowym" dentyscie.

. To było coś cudownego bo ja już od dłuższego czasu przebąkiwałam iż bardzo bym chciała Bobika , ale faceta do tej decyzji nie można namawiać, oni sami muszą to poczuć i tak też stało się w naszym przypadku. Dzień 28.07.2010 to był i nadal jest najpiękniejszym dniem w moim życiu, to dzień kiedy ujrzałam upragnione 2 kreski, łzy szczęścia i niedowierzania leciały mi z oczu a mąż mi mówi jakby dostał 2 życie 
.
Reszte dopisal los i będzie Wiktoria Adriana