reklama

Kwiecień 2011

Nowe kwieciste WITAJCIE:)

my też o Starszaka staraliśmy się 3 albo 4 mce, no a dwa następne bobaski to złote strzały:D:D
też się boję aenye że taka płodna jestem!!
kuzynka moja się leczyła, pare poronień miała,a potem 5 dzieci!! i tylko pierwsze przez nich planowane;)

mitaginka starzy już tak mają (matko jak ja dawno tak o rodzicach nie powiedziałam!)

Sajo to chyba nie ten wątek ale POŚCIEL CUDNA!!! też bym takie wzory wybrała:D

reklama
aneye byłam na iznie wtedy i jak pisałam wszystko przez moje ciśnienie..miałam tzw ciśnienie wysoko skurczowe ale teraz już lepiej więcej odpoczywam i oszczędzam sie:-)
no słuchajcie jak to BB oddziałowywuje nawet po nocach komuś się śnimy:)))muszę tu chyba męża zalogować to może wtedy i jemu będe się śniła:)
mitaginka mam ochotę na pączka a nie ma mi kto iść:-(
mała dalek śpi nawet wirująca pralka jej nie przeszkadza...........ech jak nie urok to......

Mitaginka- nie sluchaj matki!!! i daj mezowi sie napic, w koncu ma teraz troche ciezej :(:(
do szpitala w razie czego to taxi i tyle!!!
Ae moze i lepiej ze Cie denerwuja to bedzie Ci latwiej jak dlugo nie bedziecie sie widziec.

Przyszedl maz i od progu mowi ale tu ladnie posprzatane. A nie tkneam zupelnie nic, no teraz lazienke sprzatnelam. no coz milo ze mysli ze caly dzien sprzatalam a nie ze bylam na bb. :-)

Mitaginka- nie sluchaj matki!!! i daj mezowi sie napic, w koncu ma teraz troche ciezej :(:(
do szpitala w razie czego to taxi i tyle!!!
Ae moze i lepiej ze Cie denerwuja to bedzie Ci latwiej jak dlugo nie bedziecie sie widziec.

Przyszedl maz i od progu mowi ale tu ladnie posprzatane. A nie tkneam zupelnie nic, no teraz lazienke sprzatnelam. no coz milo ze mysli ze caly dzien sprzatalam a nie ze bylam na bb. :-)
masz dobrze bo ja to znowu wciaz sprzatam caly dzien ( w sensie na bierzaco bo Joshu bo ten to wiecie cukierki na szafce auta w kwiatach, krzesla z jadalni w korytarzu itp) ale juz wieczorem nie mam sily za nim latac i wtedy przychodzi P. No i mysli sobie ze ta pewnie caly dzien z dupa do gory lezala bo balagan ze ho ho!
:D:D:D heh ide sie zdrzemnac :)

ostatnie dnie taka przymulona chodze,ze nawet na forum nie chce mi sie wchodzic 'I am sorry' :(

cześć dziewuszki
Witajcie nowe mamuśki

sklep meblowy zrobił mi dziś niespodziankę i już mam meble w domu!! hurrrra!!!! a mówili, że do 2 tyg
poza tym siedzę w papierach i mam tyyyyyyyyyyyle roboty

w najnowszych watkach jest "sparzone dziecko" tam dziewczyna pisze ze kapie dziecko w temp 40 st a inna ze czytala ze do 50 to ok. jakos sobie tego nie wyobrazam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry