reklama

Kwiecień 2011

reklama
mam pytanie dziś była u mnie koleżanka i wiecie ona urodziła dziecko w tym roku i nie za bardzo chciała zaraz następne ;-) wróciła do pracy po macierzyńskim i teraz okazało sie ze jest w ciaży znów . jak oni beda jej liczyli l4 dostanie tyle samo czy mniej jak była w pierwszej .jeśli któraś z was wie jak to jest to napiszcie ja jej przekaże dziekuje z góry za nia
L4 jest naliczane jako średnia z ostanich pełnych 12stu miesięcy.
powinna mieć tyle samo co przy poprzedniej ciąży.
Ducha, ja stosowałam coś takiego na bardzo słabe paznokcie: NAILTEK II INTENSIVE THERAPY 15ml NAIL TEK (1449313392) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy naprawdę polecam. Poczytaj sobie w necie o tej firmie i dobierz odżywkę, której opis będzie najbardziej odpowiadał problem Twoich paznokci.

tak, ja potwierdzam, lepszy niż Inglot, chociaż Inglot też dobry.
Ja wolę Nailtek niż np.Sally Hansen - a to już takie lepsze odżywki są.

kurde zły dzień, skurcze, mdłości, brak sił na cokolwiek. mam nadzieję że jutro będzie lepiej... idę na kawkę z kumpelą z pracy:) ciekawe kiedy posprzątam po tym dzisiejszym remoncie!! bo jutro chłopaki nic nie robią bo gips schnie...dopiero w poniedziałek.

dzięki Dziewuszki, no tak, w odżywkach cała nadzieja, dobrze że w ciązy wszystko szybko rośnie, więc jest nadzieja, że nie za długo się pomęczę.
Ufff, umyłam podłogi :-). Plecy wysiadły. Teraz kolacyjka, później malutkie zakupki spożywcze, ale ja już tylko jako dyrygent i koniec na dziś.

a my zlozylismy tzn rozlozylismy komp na czesci ( zostaje sprzedany tzn jest sprzedawany a za sprzedaz kupujemy laptopa nowego) rozlozyismy stolik pod komputer i mamy msc na lozeczko ale juz skladac nam sie nie chce. :-(
jestem wykonczona

aaa co ja dziś robię?:wściekła/y:wysmarowałam posta i go skasowałałam:/

Morgaine przyjemności na kawce;-)

Koot chyba powinniśmy nowy wątek założyć:-) moja w związku z przeprowadzką już nam urządza mnieszkanie:baffled: i mimo że wiem że zrobimy po swojemu to i tak mnie to wkurza bo wiem że będę musiała jej słuchać. A dziś dzwoniła czy w niedziele do kościoła idziemy (ona z tych wierzących bardzo) a nie ma P więc mi truje. a wczoraj pytała czy już myślę o antykoncepcji bo ona mnie może nauczyć objawowo termicznej:baffled: zwariować można...

hahahaha, niech żyją teściowe :-D. Porażka z nimi jakaś!!!!
lilou, nie martw się, moja też z tych mega religijnych, a wyobraź sobie co ona przeżywa jak ja rozwódka a z jej synkiem ślubu ni ma ani nawet w planach :-D. Mnie jedno sparzenie facetem wystarczy, żadnych ślubów ani rozwodów więcej!!!! Never.

reklama
moja tesciowa odpukac od swiat i poteznej afery potulna jak baranek :-)
tylko czasami podsuwa nam to nowsze imienia ale np a moze claudia na drugie ( moja starsza corka na drugie ma klaudia) i tyko daje propozycje wlasnie 2-go imienia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry