reklama

Kwiecień 2011

Kobiety, czym Wy się przejmujecie :) Niewyprane ubranka, czy nieskręcona szafka to mały pikuś. Ja przed samym porodem ( o ile nie będzie on przed terminem) przeprowadzam się. Poki co czekam, az mieszkanie będzie wolne i wtedy muszę na szybko kupić łóżeczko, łózko dla starszej córki, lodówki nie mam itd itd..... To będzie dopiero masakra organizacyjna. Planuje wyjść ze szpitala prosto do nowego miejsca zamieszkania . Ale jestem totalnie zrelaksowana i jakoś mam to wszystko głęboko....w nosie. Nie wspominam już, że póki co jestem z tym wszystkim sama, bo mój mąż przyjezdza dopiero na początku kwietnia.

No Kochana!! PODZIWIAM!! :-)) Ja generalnie jestem w połowie przygotowań dla maluszka i na etapie załatwiania opieki dla Rafałka w tym obcym miejscu:-)) w najgorszym wypadku będzie ze mną w szpitalu, a co!! Przecież nie zostawie Go samego!! :-)))

Kochane ja zmykam już spaciu. R szybciej poszedł więc z rana pewnie pobudka a małża ni ma... nie ma pyska do kogo otworzyć.. Kolorowych i spokojnych snów brzucholkii!! :-)))

reklama
petinka tyle dolegliwości miałam już w tej ciąży, że naprawdę mogę dorabiać jako ginekolog :) otworzę jakiś gabinet, podrukuję dyplomy i certyfikaty i będę zbijać kasę ;)
anisad skoro termin z OM masz na koniec marca, to po co chcesz czekać do 18 kwietnia? no chyba, że wkradł się jakiś błąd w Twój post ;)

a ja na razie sie poddałam z tymi literkami, jutro powalczę:)

Morgaine spokojnie kochana, damy radę. Ja tez tak jak Ty chce rodzic w 40 tyg. Zaciskamy nóżki i dajemy radę....
Anisad podziwiam spokój, ale z drugiej strony...nerwy nic nie pomogą. Dobrze robisz:))
Nati, Ducha w wiadomościach oglądałam o tej waszej awarii wody i ogrzewania.

Byłam dziś w pracy swojej....jejku tyle sie zmieniło...remont całego kina, ja nie wiem jak się przyzwyczaję, szok. Ale pięknie jest...

reklama
Ale pędzicie z tym pisaniem!!!

Żeby nie było-też zrobiłam literki,ciekawe jak wyjdą???Tak mi się użaliło,że strach;-)
A teraz kładę się spać,bo łóżko w nowym miejscu stoi-to rano zdam relację jak się spało:))

Dobranoc dla wszystkich Kwietniówek,weteranek i Nowej też:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry