Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie tego sie boje co opisalas. :-) ale pocieszylas mnie, dziekuje ;-)asiunia, powiem tak. ja mialam ogromne obawy, ze nie bede w stanie kochac drugiego dziecka tak, jak Fiola, po prostu wydawalo mi sie to niemozliwe, Fiol byl calym moim swiatem.. bardzo sie tego balam, od razu bylo mi zal Maksia, ze przegrany na starcie.
ale wracajac do twojego pytania - oni spali w innych pokojach i nie budzili sie nawzajem, razem spali dopiero odkad Maks skonczyl 6-7mies. i nie budzili sie razem, tylko kazdy sobie, we wlasnym tempie. nawet, jak zaczynali plakac glosno, to drugi sie nie budzil. i do dzis tak jest, jak sie ktorys w nocy obudzi i nawet kreci afere, to drugi spi spokojnie.
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Jasiakurcze...to już dwa lata
miłego dnia

Moj tez sie ostatnio zmienil... Brzuszek poglaska jak mu sie przed twarza wypne, a tak to wogole go nie zauwaza. Jakby nie istnial a ja wymyslam sobie "choroby"...A ja jeszcze pączka nie jadłam. I nie wiem, czy zjem. Pokłóciłam się rano z mężem. Pewnie jak wróci to będzie dalszy ciąg kłótni, bo rano się spieszył. Chciałam się z nim pogodzić a pokłóciłam się jeszcze bardziej. Więc pewnie pączka mi nie kupi. Tylko wyszedł i się poryczałam jak nie wiem co. Chciałam rano, żeby porozmawiał z brzuszkiem, bo dawno tego nie robił a on się oburzył, że teraz to on nie ma czasu i idzie do pracy. A chwilę miał. Wcześniej siedział przez komputerem to mu nie chciałam przeszkadzać. Przykro mi, że sam z siebie mało rozmawia z Małą i już nie czyta bajek jak kiedyś. Chciałabym żeby sam z siebie to robił a nie jak ja mu przypomnę. Mam wrażenie, że go do tego zmuszam i że on tego nie lubi. Nie wiem czemu to się zmieniło. Może zamiast się kłócić to z nim porozmawiam.
Ja pralam wszystko na 0-3m czyli powiedzmy do nr 68 i kilka 74(72? nie wiem siedemdziesiąt coś - ten kolejny numer) Reszte zostawiam na potem.tak się zastanawiałam czy prać wszytko czy tylko to co mam do 3 mcy,
tej tejłoł laski szalejecie. jeszcze wszystkie poza mną i asiunią (bo ona na pewno przenosi) marcówkami zostaniecie! no trudno, ktoś do kwietnia dotrwać musi!
bedzie Ci lyso jak urodze przed Tobą
moj maly men przynajmniej juz ma Torbe spakowana, a Twoja mała women co? Lenistwo odziedziczy
hahahaha :-) :****I bardzo dobrze!!! Przynajmniej sie uspokoisz ;-)Mąż już wraca do mnie. Pewnie mnie na siłę na IP zaciągnie.