Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i nic nie bolało, bo jakbym miała znieczulenie od pasa w dół. I zastanawiałam się komu wysłać mmsa z bb

A mnie ząb a właściwie chyba nawet dwa zęby zaczęły boleć - przez sobote i niedziele to tak falami ból przychodził ale potem przechodziło, no ale jak się zaczyna coś psuć to lepiej jak teraz wylecze niż jak maluszek już będzie a ja miałabym z bólem się jeszcze zmagać; zadzwoniłam do mojej dentystki a ta mi mówi że ma cały tydzień obłożony i nie da rady nawet z bólem przyjąćNo kurna bez przesady!!! chodziłam do niej prywatnie, jak płaciłam to milusia była a teraz radź sobie sama
już mnie tam nie zobaczy i narobie jej 'reklame' - tak sie nie postępuje, zwłąszcza że powiedziałam że w ciąży jestem
No to teraz musze sobie na dziś jakiegoś dentyste sadyste znaleźć
) oczywiście wcześniej nikt nic o tym nie mówił.A te 3 miesiące takie kluczowe (a) ze względu na poród byłabym spokojniejsza gdyby miał 10 min do domu a nie godzinę; b) będzie problem z odbiorem Oliwki z przedszkola )