Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
willmek, no cos ty, ja jem z pasztetem i dzemem naraz ;-)![]()
![]()
![]()
antonina,[/B] hehe :-) mile slowa :-) ja mam szczescie, bo duze oparcie w rodzinie, przedszkole i tak dalej, wiec mi latwo takie zycie prowadzic. firma, praca, ale i rozrywki, mozemy wyjsc wieczorem czesto, wakacje - gdyby nie rodzice, nie jezdzilabym z dziecmi na dwa miesiace never! - nie wyobrazam sobie samej z nimi byc na zadupiu jakims, basen w ogrodzie, jakies hustawki, ploty - oszalalabym. a rodzice troche popilnuja, gotuje sie na zmiane, robi sie zakupy, wszystko na zmiane, spacery, zabawy z maluchami - na zmiane, mozna odpoczac.
a co do wychodzenia z domu - latwiej dzieci na zewnatrz upilnowac i opanowac, serio serio ;-) wole isc z nimi na plac zabaw, spacer czy do kogos 'w gosci' i dac sie wyszalec, bo i w domu padna szybciej, i nie robia syfu - jak ich w pokoju zamkne to potem nie moge zagonic do sprzatania i wkurzam sie tylko ;-)
ale trojki dzieci nie mialam jeszcze, wiec nie wiem, czy z trojka bedzie rownie spoko![]()

dwóch braci, ojciec i matka stuknięci. POWODZENIA CÓRCIU;-)

WITAJCIE
Wpadłam na chwilę aby umieścić na odpowiednim wątku swoja historię. Wy już tez tam spłodziłyście :-) swoje
Dziś muszę ogarnąć cały domowy papierowy świat i przygotować się do roli mamy póki mała śpi. trza wreszcie zjeść normalny obiad taki domowy.
mam nadzieję że niedługo pozostaną Ci w pamięci tylko te dobre momenty
dzisiaj 36 tydzień już u mnie.Już tak blisko .Zaczynam panikować.