Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lilou gratuluje!!! ja wiedziałam że dzisiaj zdasz
joll ale lipa...współczuję:-( wszystko się jakoś ułoży...musi
mnie też od 20tc męczą twardnienia ale ostatni miesiąc to skurcze a nie twardnienie brzucha.
w poniedziałek lecę po ten olejek z wiesiołka czy co tam polecacie. będę to aplikować i tu i tu...
dzieciaki na polku szaleją, cieplutko dzisiaj. 10 stopni hahaahahha
właśnie wracają do domu, bo Mlody ma katarek i co za długo to nie zdrowo...no i jest jazda bo nie chcą wejść....
mitaginka - to dokładnie tak jak ja... mam tylko nadzieję, że szybko się potem będzie goić... już nawet mam poduszkę z dziurką![]()
Jejku jakie to dla mnie nie realne że mogę być niezależna, na zakupy jechać , do kina itp.lilou GRATULUJĘ![]()
co do tych wiesiolków, lisci malin itd, to ja zaczełabym tego zazywac pewnie dopiero po terminie, jakby sie nic nie ruszało
Ja juz sie nastawiłam na popekanie itd. Cwiczen zadnych nie wykonywałam, do SR nie chodziłam, Kegla nie cwiczyłam, krocza nie masowałam...wiec teraz pewnie juz nic mi nie pomoze. Co ma byc, to bedzie
nie przejmuj sie i tak to nic nie daje
no mooooze w jakichs wyjatkowych okolicznosciach (zeby nie bylo
)
wiem ze jak zaczne po terminie to nic nie da hehe bo ostatnio nic nie dalo ale jak zaczne teraz i cos da to co - ja mam egzamin 5go wiec nie moge juz rodzic 
w kazdym razie na ostatniej wizycie polozna mi powiedziala ze szybciej sie goi jak samo peknie...