reklama
To masz racje kochana ty sie meczysz i chcesz mieć to za sobą, jak będzie musiał to wyjdzie z pracytak kombinezonki
maz mnie wkurza!!!!!
niedosc ze zaprosil kolege, wiec chcac nie chcac musze wstac, nie chce zebym rodzila juz bo nie ma czasu zeby z pracy wyjsc- a co mnie to obchodzi??
akkm
Fanka BB :)
joll my sprzedajemy Mercedesa Vito, a kupujemy Audi A6 combi najlepsze jest to że mąż nie maił zamiaru sprzedawać Mesia bo to auto jeździ u nas w firmie na montaż załadowane całym sprzętem antenami drabiną i wiertarami. w niedziele jak pojechał po lody dla mnie to go gośc zaczepił pod lodziarnia że on chce kupić ten smochód ,że poszukuje takiego auta od jakiegoś czasu i nigdzie nie ma ze zjeździł wszystkie giełdy itd ,a ten kupiec to jakiś przewodnik z Krakowa
był w naszym mieście przypadkiem u znajomego. Dał zaliczkę i jutro ma odebrać auto.
wiosna moje gratulacje cudownie że malutka jest już z Wami:-)
ewa &kubuś , janeskowa ja tez mam 50 km do szpitala i pytałam na ostatniej wizycie gin czy ja dojadę a on do mnie że panie dojeżdzają co mają 100 i więcej km że poród pierwszy nie trwa godziny a jak mnie wytelepie w aucie to będzie łatwiej na porodówce
wiosna moje gratulacje cudownie że malutka jest już z Wami:-)
ewa &kubuś , janeskowa ja tez mam 50 km do szpitala i pytałam na ostatniej wizycie gin czy ja dojadę a on do mnie że panie dojeżdzają co mają 100 i więcej km że poród pierwszy nie trwa godziny a jak mnie wytelepie w aucie to będzie łatwiej na porodówce
..aenye
Mama grudniowa'06
nati, moj teraz kaze mi nogi zwierac, zeby sie z remontem wyrobili
i ma gdzies, ze mi sie data 1/04 marzy. no ale nic, ja to mam w nosie, bo maly i tak wie, kiedy wyjsc. a poki co sie nie zanosi, i niech tak bedzie na razie ;-)

akkm to moze specjalnie jakimis polnymi hehe choc polskie drogi to tez dziura na dziurze 
, moj gin powiedzial ze zdaze chyba ze rozwarcie zrobi sie predzej bo do 5cm to niby dlugo idzie ale od to juz migiem 
Jestem potajona co dzownie do meza to ten odbiera telefon slowami "co?"
taki wystraszony- bardziej sie boi jak ja chyba :-)
Ja tu caly czas na sn licze byle bym sie nie przeliczyla
aenye a co kombinezon na wyjscie w sam raz ale bylby szał

Jestem potajona co dzownie do meza to ten odbiera telefon slowami "co?"

Ja tu caly czas na sn licze byle bym sie nie przeliczyla

aenye a co kombinezon na wyjscie w sam raz ale bylby szał

ducha
Tymciowa mama :)
ooo, wiosna - gratulacje :-).
Ja dzisiaj mam telefon za telefonem, wszyscy na ploty dzwonią i tak od 40 minut do godziny na jednego rozmówce schodzi. Dobrze, że to oni dzwonią bo ja bym na rachunek nie wyrobiła ;-). Mamy dzisiaj gości wieczorkiem, więc muszę się jakoś ogarnąć chyba... najpierw wezmę prysznic albo mże kąpiel?! Depilacja, wskoczę w dreski, henna jakaś, kurde jeszcze obiad i chatę ogarnąć... hmmm... zdążę??? ale jeszcze przed kąpielą może tak drugie śniadanko??!!
nati, dawaj z nami w czwartek na kawkę, pośmiejemy się, to może skurcze przyjdą i odwieziemy Cię wszystkie na porodówkę, nawet poczekamy aż dzidzik wyskoczy, a co?! Grupa wsparcia pod wezwaniem jak się patrzy :-), a męża olej jak Cię wkurza
.
Ja dzisiaj mam telefon za telefonem, wszyscy na ploty dzwonią i tak od 40 minut do godziny na jednego rozmówce schodzi. Dobrze, że to oni dzwonią bo ja bym na rachunek nie wyrobiła ;-). Mamy dzisiaj gości wieczorkiem, więc muszę się jakoś ogarnąć chyba... najpierw wezmę prysznic albo mże kąpiel?! Depilacja, wskoczę w dreski, henna jakaś, kurde jeszcze obiad i chatę ogarnąć... hmmm... zdążę??? ale jeszcze przed kąpielą może tak drugie śniadanko??!!
nati, dawaj z nami w czwartek na kawkę, pośmiejemy się, to może skurcze przyjdą i odwieziemy Cię wszystkie na porodówkę, nawet poczekamy aż dzidzik wyskoczy, a co?! Grupa wsparcia pod wezwaniem jak się patrzy :-), a męża olej jak Cię wkurza

jal lezałam na tej porodówce, to w jeden dzien przyjechała dziewczyna w 33tc, której rano odeszły wody...podłaczyli ja pod fenoterol, podali dexaven na plucka, a rano polozna ja przy mnie zbadała (normalnie na łozku) i rozwarcie było juz na 5 cm własnie, to od razu odlaczyli ja od fenka, bo wiadomo bylo, ze juz bedzie rodzic i nic nie mozna zrobic. I bardzo szybko zrobilo jej sie rozwarcie na 8 cm, szyjki nie miała juz zupełnie, ale UWAGA, UWAGA musieli podpiac ja pod oxy, bo mimo tego mega rozwarcia i braku szyjki, nie miała skurczy, zeby wyprzec mała...
niezle
ale z Zuzia wszystko było ok i cały poród trwał 2 godziny chyba

ale z Zuzia wszystko było ok i cały poród trwał 2 godziny chyba

ducha
mitaginka, żadna majówka, w majówkę to my odpoczywamy wszystkie już z dzidzikami, no ewentualnie robimy ogólnopolski zlot kwietniówek. Ty nawet nie miej takich pomysłów. Zresztą w maju będzie już lato i skóry na koszulkę do karmienia nie będziesz mogła założyć, więc nici ze stajla!!!
kurde, wcisnęlam, żeby pogrubiło mitaginkę i nie chciało, widzisz chudzielcu, nawet przy pisaniu posta nie można Cię już pogrubić... no skandal. Ty lepiej idź zjedz pączka :-)
kurde, wcisnęlam, żeby pogrubiło mitaginkę i nie chciało, widzisz chudzielcu, nawet przy pisaniu posta nie można Cię już pogrubić... no skandal. Ty lepiej idź zjedz pączka :-)
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
wiosna-gratulacje,a co tak nas wcześniej nie powiadomiłaś???
reklama
ducha
dziewczyny, synu mi się rano tylko przeciągnał kila razy i cisza - dziwna taka (bo on raczej po mnie ruchliwy strasznie był), a wczoraj wieczorem tak mnie bolało spojenie i chyba pipka też aż zęby musiałam zaciskać, myslicie że się wczoraj wcisnął w kanał?!?!
Podziel się: