reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

tak kombinezonki :):):)
maz mnie wkurza!!!!!
niedosc ze zaprosil kolege, wiec chcac nie chcac musze wstac :(, nie chce zebym rodzila juz bo nie ma czasu zeby z pracy wyjsc- a co mnie to obchodzi??

reklama
tak kombinezonki :):):)
maz mnie wkurza!!!!!
niedosc ze zaprosil kolege, wiec chcac nie chcac musze wstac :(, nie chce zebym rodzila juz bo nie ma czasu zeby z pracy wyjsc- a co mnie to obchodzi??
To masz racje kochana ty sie meczysz i chcesz mieć to za sobą, jak będzie musiał to wyjdzie z pracy

joll my sprzedajemy Mercedesa Vito, a kupujemy Audi A6 combi najlepsze jest to że mąż nie maił zamiaru sprzedawać Mesia bo to auto jeździ u nas w firmie na montaż załadowane całym sprzętem antenami drabiną i wiertarami. w niedziele jak pojechał po lody dla mnie to go gośc zaczepił pod lodziarnia że on chce kupić ten smochód ,że poszukuje takiego auta od jakiegoś czasu i nigdzie nie ma ze zjeździł wszystkie giełdy itd ,a ten kupiec to jakiś przewodnik z Krakowa :) był w naszym mieście przypadkiem u znajomego. Dał zaliczkę i jutro ma odebrać auto.

wiosna moje gratulacje cudownie że malutka jest już z Wami:-)
ewa &kubuś , janeskowa ja tez mam 50 km do szpitala i pytałam na ostatniej wizycie gin czy ja dojadę a on do mnie że panie dojeżdzają co mają 100 i więcej km że poród pierwszy nie trwa godziny a jak mnie wytelepie w aucie to będzie łatwiej na porodówce

nati, moj teraz kaze mi nogi zwierac, zeby sie z remontem wyrobili :-p i ma gdzies, ze mi sie data 1/04 marzy. no ale nic, ja to mam w nosie, bo maly i tak wie, kiedy wyjsc. a poki co sie nie zanosi, i niech tak bedzie na razie ;-)

akkm to moze specjalnie jakimis polnymi hehe choc polskie drogi to tez dziura na dziurze :-D:-D, moj gin powiedzial ze zdaze chyba ze rozwarcie zrobi sie predzej bo do 5cm to niby dlugo idzie ale od to juz migiem :tak:

Jestem potajona co dzownie do meza to ten odbiera telefon slowami "co?":szok::-D taki wystraszony- bardziej sie boi jak ja chyba :-)

Ja tu caly czas na sn licze byle bym sie nie przeliczyla:cool2:
aenye a co kombinezon na wyjscie w sam raz ale bylby szał :-D

ooo, wiosna - gratulacje :-).

Ja dzisiaj mam telefon za telefonem, wszyscy na ploty dzwonią i tak od 40 minut do godziny na jednego rozmówce schodzi. Dobrze, że to oni dzwonią bo ja bym na rachunek nie wyrobiła ;-). Mamy dzisiaj gości wieczorkiem, więc muszę się jakoś ogarnąć chyba... najpierw wezmę prysznic albo mże kąpiel?! Depilacja, wskoczę w dreski, henna jakaś, kurde jeszcze obiad i chatę ogarnąć... hmmm... zdążę??? ale jeszcze przed kąpielą może tak drugie śniadanko??!!

nati
, dawaj z nami w czwartek na kawkę, pośmiejemy się, to może skurcze przyjdą i odwieziemy Cię wszystkie na porodówkę, nawet poczekamy aż dzidzik wyskoczy, a co?! Grupa wsparcia pod wezwaniem jak się patrzy :-), a męża olej jak Cię wkurza :tak:.

jal lezałam na tej porodówce, to w jeden dzien przyjechała dziewczyna w 33tc, której rano odeszły wody...podłaczyli ja pod fenoterol, podali dexaven na plucka, a rano polozna ja przy mnie zbadała (normalnie na łozku) i rozwarcie było juz na 5 cm własnie, to od razu odlaczyli ja od fenka, bo wiadomo bylo, ze juz bedzie rodzic i nic nie mozna zrobic. I bardzo szybko zrobilo jej sie rozwarcie na 8 cm, szyjki nie miała juz zupełnie, ale UWAGA, UWAGA musieli podpiac ja pod oxy, bo mimo tego mega rozwarcia i braku szyjki, nie miała skurczy, zeby wyprzec mała...:szok: niezle
ale z Zuzia wszystko było ok i cały poród trwał 2 godziny chyba :-D

mitaginka, żadna majówka, w majówkę to my odpoczywamy wszystkie już z dzidzikami, no ewentualnie robimy ogólnopolski zlot kwietniówek. Ty nawet nie miej takich pomysłów. Zresztą w maju będzie już lato i skóry na koszulkę do karmienia nie będziesz mogła założyć, więc nici ze stajla!!!

kurde, wcisnęlam, żeby pogrubiło mitaginkę i nie chciało, widzisz chudzielcu, nawet przy pisaniu posta nie można Cię już pogrubić... no skandal. Ty lepiej idź zjedz pączka :-)

reklama
dziewczyny, synu mi się rano tylko przeciągnał kila razy i cisza - dziwna taka (bo on raczej po mnie ruchliwy strasznie był), a wczoraj wieczorem tak mnie bolało spojenie i chyba pipka też aż zęby musiałam zaciskać, myslicie że się wczoraj wcisnął w kanał?!?!

Do góry