reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

reklama
nati, bidulko, widze, ze psycha ci calkiem siadla, co to za smutne miny? nie boj zaby, bedzie git, urodzimy, usmiech na twarz marsz! i siedz tu z nami, i gadaj, zobaczysz, jak tu wesolo :-) poprawimy ci humor na pewno!

ja mam jedna srednia torbe i sie spokojnie mieszcze, no ale mala to ona nie jest na pewno. normalna podrozna :-D i wylane, nie bede z 10 siatami po korytarzu biegac w skurczach, no way.

glodna jestem, ide po cos do zarcia ;-) jeszcze sniadania nie jadlam, przez ten katar znowu apetytu nie mam. wiem, wiem, ze te jezyki temu przecza, ale wiecie same, ze zachcianki to jest jedno, a normalne jedzenie to jest drugie. tak? ;-)

a leku na razie nie biore, zobaczymy do jutra. i tak dzis nikt by mi nic nie dal, bo nie jestem 'wystarczajaco umierajaca'. dobra, olac to, dramatu nie ma.

Witam,
trochę mnie nie było. Podczytywałam Was tylko na bieżąco w miarę wolego czasu.
Spieszę tylko poinformować, że ja się już rozpakowałam. 25 marca o godz. 21.17 przyszła na świat Amelia Janina. Waga 2860, 52 cm, 10 pkt. Jesteśmy już w domku i obydwie dobrze się czujemy.
Trzymam kciuki za Wszystkie nie rozpakowane mamy i pocieszam, że nie warto się bać porodu. Ja miałam trudny ale końcówka czyli same narodziny dziecka - bezcenne przeżycie. Gratluję też wszystkim już rozpakowanym mamusiom.

Wróciłam z zakupów, mama ze mną była i mi bluzeczke kupiła w centki :D
Doniczka i ziemia do kwiatka też kupiona.
Olejek i czopki też... no zobaczymy, jutro kończę 39 tc, dość czekania.

Powiem, że po tym chodzeniu to mi brzuch twardnieje ładnie...
rano miałam biegunke...

wiosna gratulacje :)

reklama
Do góry