Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mowilam wczoraj, zeby kupil pare pieczarek do sosu (bolognese - taki wymysl meza, a raczej tesciowki, bo to jego domowy przepis. ze z odrobina pieczar). - a ten mi kupil ich cala siatke! no nie dosc, ze wpizdu krojenia, to na patelni mi sie nie mieszcza. a mieso gdzie? a reszta?
takze max 2latka za zbrodnie ze szczegolnym okrucienstwem

wiecie... coś jest nie tak.. chyba trochę ciekną mi wody.. tak tyci tyci, wkładki mi nawet nie przemokło... ale bezbarwnie, bezzapachowo, po prostu mokra... powinnam z takim mini mini wyciekiem lecieć na ip? czy czekać? bo niby wody się kilka dni mogą sączyć i wcale to nie musi zwiastować porodu...
ja mam tak od pewnego czasu i tez sie zastanawiam ale jak juz pojade to mnie zostawia wiec nie chce jechac zeby kika dni lezec. :-(wiecie... coś jest nie tak.. chyba trochę ciekną mi wody.. tak tyci tyci, wkładki mi nawet nie przemokło... ale bezbarwnie, bezzapachowo, po prostu mokra... powinnam z takim mini mini wyciekiem lecieć na ip? czy czekać? bo niby wody się kilka dni mogą sączyć i wcale to nie musi zwiastować porodu...