• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwiecień 2011

reklama
dokladnie wiec lekarz mnie chyba chcial zdenerwowc. Jak na poczatku mnie na porodowke wzieli to wlasnie sie dziewczynk urodzila 2200 jakie to bylo mlenstwo. Ale chyb w 38 czy 39tc i nikt nie robil afery

ale powiem wam, ze chyba tez nie do konca od rodziców to zalezy...
15 marca moja kolezanka urodziła w 38tc coreczke- 2800 i 50 cm (czyli malutka), a ona ma 1,85 a jej maz prawie 2 metry wzrostu- naprawde sa wysocy, zwlaszcza on...
myslałam wiec, ze Kinga bedzie wieksza ;)

reklama
Wróciłam ze szkoły - sucha :D tylko coś mnie w lędźwiach łamie i znowu te durne bóle podbrzusza...

Nati, a kto prowadzi Twoją ciążę? Ja jak byłam miesiąc temu, to mała miała 2800 i lekarz mówił, że pewnie tak 3400 będzie miała na koniec.

A co do imion, to my z mężem wybraliśmy jeszcze przy poprzedniej ciąży (aniołkowi niestety).. i tak już zostało. Na chłopca miało być Antoni (mojej mamie się nie podobało, ale to olałam), a dla dziewczynki Amelia.. i będzie Amelia... najpierw było trochę marudzenia teściowej i szwagierki, że takie pospolite i co druga tak będzie miała na imię.. ale przyjęły do wiadomości i do brzucha mówią Amelka :) i niech już tak zostanie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry