reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

ducha dzieki laskawco bardzo mi sie ten termin podoba :-D
akkm no to trzymam kciuki zeby sie dzis rozwiazalo 3dni przed to bardzo dobry termin ;-)

reklama
Ale w dobrych humorkach jesteście :-D
Mnie szwagierka wyciągnęła na spacerek, i od razu po Oliwkę do pkola skoczyłam:-)

akmm powodzenia! czekamy na wieści!

Wiecie co? a ja mam teraz takie przeczucie ze u mnie odejściem wód się zacznie. Przy Oliwce czułam że na pewno nie,i się sprawdziło.
Boję się tylko że w jakimś niedogodnym miejscu mi odejdą. Np we wtorek idę do kina (wiem wiem że to za wcześnie), albo w samochodzie P (miał generalne czyszczenie więc zadowolony by nie był :-p)

akkm lepiej sprawdzić i być pewnym...poza tym ty masz prawo już panikować :D a raczej szykować się, bo będzie wszystko ok więc panikowac nie ma co!!!

btw ciekawe co z adi.... martwię się o nią:-(

jestem bóle przeszły naprawdę mam dosyć, jak tak daj pójdzie to niebędę w staniu urodzić bo mała mnie tak wymęczy wcześniej to już 4 dzien tej gahenny kumpela mi powiedziała właśnie ze jak miał takie bronzowe upławy to czo juz taki bliski porodu i ona po 3 godz. surcze a ja mam gluty normalnie od tygodnia z krwią i nic ten dzisiaj był ogromnty , a bóle przeszły pewnie za 2 godz. nowu się zacznie a potem znowu dupa....................

reklama
ok, wahadełko zrobione, mało chętnych było ale się rozbujałam i bez waszej zgody porobiłam
więc tak:
anisad - 04.04. SN (niby zaspa ale wiesz, wahadełko odp. na konkretne pytania tak/nie/niewiem, zapytałam o zaspę i powiedziało tak)
akkm 31.03. CC
baby 02.04. CC
aenye 08.04. SN
morgaine 18.04. SN
mitaginka 23.04. SN
joll 30.03. CC - lecisz dzisiaj Kochana :tak:
jola 24 04.04. SN
asiunia 14.04. CC
a ja..................

Do góry