reklama

Kwiecień 2011

dobrej nocki tym ktore ida spac :)
ducha zeby mlody troche odpuscil ;)
ciekawe kto sie dzis w nocy rozpakuje podobno w poniedzialek statystycznie najwiecej dzieci sie rodzi ;-)

reklama
Witam niedzielnie!
Widze, ze dzis nic nie ruszylo ;-) My tez dzis na dluuugiej samochodowej wycieczce bylismy, jakies 70 km od domku, ale w miare na luzaku. Polazilismy sobie po lesie, dotlenilismy sie i z jezorkiem na brodzie wrocilismy do domku. Mala sie prezy i wierzga i jakas taka 'wypelniona' sie czuje... Teoretycznie jeszcze 4 dni nam zostalo... Stres jak cholera!... :szok::szok::szok:

Torebke chyba wezme, ale w sumie nawet o tym nie myslalam :-) A obraczke to najpierw musialabym zdjac ;-) Chociaz w sumie nie ma z tym problemu, wiec w razie cc oddam M - aczkolwiek mam nadzieje, ze tego 'w razie' nie bedzie!

Kciukalce za dziewczyny, ktore sie szykuja na jutro!!! :-)

Hej

Ja melduje sie w dwupaku i nie ma zadnych oznakow zmiany tego stanu:no: Własnie mnie dziewczyny ze stycznia uswiadomily ze historia lubi sie powtarzac bo Olka rodzilam 9-ego (10 dni po terminie) wiec tera tez mala czeka do 9-ego i bedzie to 10-ty dzien po terminie (dluzej tutaj nie czekaja)...musze sie z tym przespac....

Spokojnej nocy

ja oczywiscie dołaczam sie do kciukasów za wszystkie brzuszki, które maja jutro SWÓJ WIELKI DZIEŃ ;)
i dajcie nam oczywiscie znac, co i jak :)

jola moze faktycznie znów czeka Cie wywoływanie, ale przynajmniej wiesz juz, czego sie spodziewac ;)
ducha u mnie tez noce srednie z powodu ruchów małej ;) własnie zwłaszcza w okolicy 24:00, jak próbuje zasnac
acronka no ja tez nie bede brała obraczki ;)

dobrej nocy, ja tez sie kłade...za jakies 15 minut

p.s. czyzby dzisiaj nikt nie urodził? hmm...
cos mi sie wydaje, ze karina jednak urodzila, ale nie ma do zadnej z nas komórki i dlatego jeszcze o tym nie wiemy ;)

Dobry:-)

Czyżby pierwsza??? szybciusio piszę bo jeszcze ktoś mnie ubiegnie - miałam dziś fajową pobudkę okrzykami 'Ty gnojku' 'wstawaj' oczy jak sowa wielgaśne zrobiłam co sie dzieje a okazało się że kocica przybiegła na śniadanie, mrałczała na parapecie, mężula postanowił przez okno ją wpuścić a że donieczek nie odsunął to sie stłukły i biedny kocik nasłuchał się różnych obelg a on tylko chciał papu grrrr Te chłopy mają pomysły grrrrrrrr

Mały od wieczora coś imprezuje w brzuszku i chyba się wkręca w kanał bo czuję go niziutko :-)

co do obrączki to nie noszę od kilku m-ce bo paluchy mi opuchły, już sie odzwyczaiłam normalnie

Powodzenia szpitalnym mamusiom życze!!!

No to ja druga ;)
Dla mnie moj tydzien sie zaczal - stresowa kazdego dnia... ;-)
Kciukalce za dzisiejsze dziewczyny! Oby bylo tak szybko, jak u adi!!! ;-) Powodzenia!

:D:D ma podobne zdanie jak mój!!!!

Ale to chyba domena wszystkich facetów.

Mitaginka - ja w ogóle nie założę obrączki.

a co to jest obrączka?:-)

dzien dobry wszystkim,

slonce pieknie swieci, cudny dzien będzie, zaraz z młodym wybywam na polko, bo w domu to on nie do wytrzymania:-) a tam przynajmniej piasek i zjeżdżalnia:-)

M zaraz wraca z pracy i znowu śpiewka - wypij olej pojedziemy, pytam sie go czemu sie mu tak spieszy . a on: no bo ja juz tez chce miec wolne!! robic mi sie nie chce, to sobie wezme opieke na Ciebie a potem mam urlop!! czujecie??!! faceci są the best:-D
mnie się nie spieszy i nic nie piję.
rodzę po 12tym. postanowione!!

i mam nadzieję że to mit jakiś się przed porodem się uspokaja wszystko jak cisza przed burzą!!
bo u mnie cisz,a zero skurczy, dobrze się czuję, szyjka nie kłuje, a noc przespana:-D

trzymam kciukasy za wszystkie dzisiejsze.
pandora oby Ci dzisiaj cc zrobili:-)
ewa wracaj z Kubusie po drugiej stronie brzucha;-D
jola byle do 9tego :-D

Wow, czyżbym się załapała na poranne podium?! Moje wnętrzności są w masakrycznym stanie, czuję każdego flaka chyba ale coż uroki koncówki ciąży... Trzymam kciuki za dzisiejsze rozpakowywania i wizyty, a reszcie miłego dnia :-).

No i po podium :-(...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry