Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)
dzioluszka as wczesnie zauwazyla, to od wczoraj jest!! juz sie przygotowujemorgaine juz szalejesz z suwakiem dietetycznym?![]()

albo jak ktos pali ognisko na lace pod naszym blokiem
od razu mam ochote po policje dzwonic! no ale sie hamuje. za to mnot pneumatyczny doprowadza mnie zawsze do szalu, ale najbardziej to to, ze trzeci kuzwa raz rozpierdzielaja to samo!!!! i potem dwa miesiace bede sluchac glupich gadek 'fachowcow' pod oknem! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrja mysle, ze moj to sie nie chce urodzic, bo imienia nie ma.. ale na sile nie wymysle, musi sie urodzic i spojrzec na mnie :-)
a pisalam wam juz, ze nie bede miec tego remontu w salonie teraz? bo juz nie wiem, co komu pisałam ;-) jakby co powtorze - fachowiec przyszedl i dobitnie mi wyjasnil, ze w tej scianie kucia nie poleca, bo bedzie wszystko brudne, zapylone i ze to bedzie jedna wielka masakra. takze teraz planujemy zrobic zabudowe kartonowo-gipsowa, tylko musze projekt wymyslic i na tv poczekac, zobaczyc, jakie ma mocowania. i wtedy dopiero bedziemy dzialac. czyli po porodzie, na spokojnie. cos czulam, ze tak bedzie :-)

Kto dostaje ze mna skurczy w nocy i rodzi ??? Zglaszac sie??? zaloze jakis dziennik albo co zeby nie bylo ;-)
a jak jestesmy w temacie paciorkowca to ile czekałyscie na wyniki wymazu?
a jak jestesmy w temacie paciorkowca to ile czekałyscie na wyniki wymazu?
: