reklama

Kwiecień 2011

Wy tu o plackach a ja to zaraz chyba pekne....

Przeraza mnie fakt przeterminowania... od dzis zaczynam AKCJE "WYPEDZIC DZIDZIOLA" nie ma czekania a brzuch to mi chyba zaraz peknie normalnie jak on ma 3800 to jestem zakonnic na bank ma wiecej... kolejne rozstepy mi wylaza
mitaginko czyli ja bede wiecznie w ciazy bo nic a nic sie nie dzieje.....:confused:

reklama
witajcie dziewczyny, przepraszam że tak z doskoku, ale nie mam tu swojego laptopa.
Za chwilę spróbuję was podczytac, co nowego.

U mnie dobrze, masaże szyjki dają efekty - robi sie miękka i zwiększa się rozwarcie. Potem mnie lekkie skurcze łapią więc jest dobrze :)
Jak tak dalej pójdzie to poród sam sie rozpocznie, a jak nie to i tak w czwartek działamy :tak::-)

mitaginko mam takie marzenia ale cos mi sie wydaje ze moje dziecie uparte :tak:

ewa & kubus oo no prosze to super ze u ciebie postepy sa jest czego zazdroscic no:-D

W dodatku maly sie tak prezy ze ani siedziec ani stac nic... chyba wisiec do gory nogami... i rodzina wydzwaniajaca czemu nie rodze... ale pytanie?? sama bym chciala wiedziec...

aaa bylam w pepco i sliczne ubranka maja.... body po 6.99 czapeczki za 1.99 i rozne inne super komplety po 30zl takie slodkie ale mnostwo na dziewczynki.... na chlopcow mniej

Ostatnia edycja:
ja tez jestem juz z leksza zrozpaczona, porodu nic nie zapowiada, nic doslownie, a ja juz nawet chodzic nie moge normalnieeeeee nosz fak.
strasznie chcialabym juz urodzic, no ale coz, maz jutro do tych pieprzonych chojnic musi jechac - jak tylko wroci to zaraz bede dzialac! po prostu musze urodzic teraz, najpozniej w niedziele rano!!! jak nie urodze do niedzieli to zaczne przeklinac, na czym swiat stoi.

zapomnialam, bylismy na placu zabaw i bylo fajnie :-) ;-) Maksio wycalowany i wytulony, na szczescie nie urodzilam, zanim tego nie zrobilam :-D

mam mase sprzatania, bo cholerrrra myslalam, ze ten fachowiec zaraz zacznie sciane rozwalac i wszystko powynosilam z salonu. musze pownosic, a przy tym poodkurzac itp. no to sobie sama fundnelam sprzatanie.. a ledwo chodze..

mitaginko zostawaja tylko te zrozpaczone , ktore siedza i szperaja czym by tu porod wywolac
aneye ani mi nie mow brzuch mi sie twardy robi co 5minut i nic po zatym.... juz mnie normalnie bierze , ale co tam planuje dzis w nocy dostac skurcze i jechac rodzic jeszcze nie wiem jak ale planuje najpozniej w czwartek... juz nawet tego fryzjera odpuszcze sobie hah o bolacej nodze to ja nie wspominam ani bo lewa to jest tragedia dzis jak w poczekalni szybko wstalam to usiadlam spowrotem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry