Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie morgaine, tylko przeze mnie, pipko!!! ja polecalam, morgaine ma jakis zwyklak ;-)![]()
sunshine, jedna chociaz zyczliwa dusza na forum.. ja mam laktator, bo z doswiadczenia wiem, ze bede mogla otworzyc regularna mleczarnie i mi sie przyda :-) ale na allegro mozna kupic od reki, wiec w ciagu 2 dni bylby u ciebie, jakbys nagle potrzebowala. dla mnie niezbedny zakup, ale moze nie dla wszystkich, nie wiem.

hehehe własnie to sobie wyobraziłam... tak bez znieczulenia i w ślaczekpamiętał;-)ale przy partych to była ostatnia rzecz o której myślałam, gorzej jak sobie przypomniałam,że to on jak miało być szycie;-)
Nie wiem co wy macie z tą pogodą. U mnie 21 stopni i piękne słońceAenye, a o co się założymy, że się sprawdza ? Sama zobaczysz, jak urodzisz NIE DZISIAJ :-)
Ja chcę dla Ciebie dobrze, dlatego właśnie Ci wywróżyłam inny termin niz 07/04. Dziś jest zła pogoda na poród.Zdecydowanie!
boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz do czego ty mnie doprowadzasz, dziewczyno!!!
wreszcie
boziu, ale jestem szczesliwa.. na razie D go wstawi do mieszkania pustego obok, bo do domu wniesiemy go dopiero, jak bedzie mial byc juz zawieszony.. nieee no, chyba nor,alnie jutro fachowca wzywam, niech dziala, skoro nie rodze, to co mi szkodzi..o, mitaginko ;-) jednak czytasz w myslach!