Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co to był za durny pomysł żeby się przeprowadzać tuż przed porodemjestem wściekła, nie widać końca, skąd my mamy tyle rzeczy
Chciałabym żeby był już piątek za tydzień...

JESTEM DUMNA Z MERIDERKI.He he i nadrobiłam. Ja dziś aktywny dzień miłam. Byłam w pracy chyba ze 4 godziny ( troche tych pokoi w Urzędzie jest), złożyłam wniosek o macierzyński od 12-stego ( ginka nie chce mi dać dłużej ale pewnie coś jeszcze wykombinuję). I najprzyjemniejszą część dnia spędziłam u kosmetyczki- pedicure sobie walnęłam. Ale ja lubie mieć tak wypiłowane piętki. Pooddawałam wszystko co pożyczyłam ale nie zdążyłam poiodbierać ( przez chwilę czułam jakbym miała nie przeżyć porodu i wszystkie sprawy załatwiam- nawet mojemu A zostawię wszystkie papiery do konta i powiem gdzie co jest )
Morgaine zauważyła ale CIę nie zaczepiam abyś sobie nie przypomniałaAle tym razem będziesz ze mnie dumna. (Czekam na pochwały)
Akkm abyś zaczęła rodzić jak najszybciej.
anisad- ja na porodówkę poza wodą coś słodkiego zabieram. Coś co szybko połknę i na zębach nie zostanie- na ,,mojej'' porodówce nie można nic jeść.
cocosova gratulacje
hatorska- ja też uważam,że Biance należy się darmowe przedszkole
Mitaginka- to normalne, że jesteś obolała. Po tym fryzjerze pewnie. Jak tyle czasu Twoje mięśnie nie miały takiego wysiłku to teraz wstrząs przeżyły.
lenka1983- gratuluję udanej wizyty a pępowiną się nie martw, często się tak zdarza i wszystko jest ok
aenye- jak grzeczna uczennica z tym paziem
krakowianka- gratulacje
Beatko- witajcie w domu

meriderka łoooo ale postposzalałaś
![]()