Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! ja chcę już urodzić! paranoja mnie dopada jakaś z tym wszystkim
jeszcze co chwilę ktoś dzwoni i ciągle się pytają "urodziłaś już"? a mnie już nie powiem co strzela![]()
Jadę do szpitala, nie wiem czy to skurcze porodowe czy nie, ale są dość częste i bolesne, chociaż mało regularne. Wolę to sprawdzić.
edit: wy czekając na poród jecie, a ja....oglądam seriale!! tzn.to za dużo powiedziane, bo ja tv od lat nie włączałam1! wiem, dziwna jestem, wy tu jakieś usta usta i inne szmery bajery, a ja dzisiaj pół odcinka na dobre i niedobre no i jeden ranczo...

beata wez no powiedz im żeby wrzucili na luz. dziecko to nie eksponat w muzeum żeby chodzić i zwiedzać, najpierw wy musicie sobie zycie zorganizowac.
ja pierdziu ale mam mocne skurcze...idę je ...przespać, przeczekać trzeba mi! a jutro znowu.... pójdziemy nad rzekę(?) kto zgadnie kto to...:-)
dranissimo my to samo!!! hahahah
komp podłączony do tv żeby większy monitor był
beata wez no powiedz im żeby wrzucili na luz. dziecko to nie eksponat w muzeum żeby chodzić i zwiedzać, najpierw wy musicie sobie zycie zorganizowac.
ja pierdziu ale mam mocne skurcze...idę je ...przespać, przeczekać trzeba mi! a jutro znowu.... pójdziemy nad rzekę(?) kto zgadnie kto to...:-)

nie wiem czy ja jestem jakaś dziwna??????????
dziś wróciłąm do domu a tu już 15 telefonów z zapowiedzią wizyty w weekend
ludzie jakoś nie mam narazie ochoty na wizyty i odmawiam,proszę zeby jeszcze troszke poczekali to focha strzelaja!
może to ja zdziwaczałam ale uwierzcie po tym co przeszłyśmy chyba potrzeba mi spokoju...