Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie, no najlepsze jest to, ze w koncu wyjda gamonie male ;-) tylko w najmniej spodziewanym momencie.
hehehe.no ja robie gwaltowne ruchy nawet specjalnie ponosilam mlodego i nic... kurcze gdyby P byl to pewnie byloby prosciej... do tego czytam na necie - obiecuje juz przestaje - i wogole swiruje, bo wg Mr Google to byly wody... Tylko dlaczego teraz juz nie ciekna?no mi cieklo co jakis czas, nie ze struzka non stop. co jakis czas, przy gwaltowniejszym ruchu, zmianie pozycji, ale nie duzo i nie non stop. ale np od wyjazdu z domu do szpitala (jakies 30min lacznie z dostaniem sie do gabinetu) to mialam juz prawie pelna podpaske.
ja bym sie nie zastanawiala i pojechala na twoim miejscu.
dragonfly - Szacun, że wiesz kiedy odsłonięto Ławeczkę! Ale o takich lokalnych historyjkach to nikt nie wie i są one przyćmione potęgą katastrofy,więc... przez najbliższe kilka-naście lat będzie trąbienie o katastrofie, aż zrobią z tego "święto narodowe"!!Oby nie!!!!!Ja bym się tam nie przejmowała tym 10 kwietnia. Przecież 10 kwietnia, to nie tylko Smoleńsk. 10 kwietnia 1999 została odsłonięta Ławka Tuwima, a w 1849 roku Hunt wynalazł agrafkę ;D
Qurcze, brzuch mam twardy jak skała...